Ναμλί: «Να ξεχάσουμε το σκορ»

Τι πρέπει να κάνει η Κρασνοντάρ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιουνές Ναμλί.
Δημοσίευση: 25/08/2019 - 07:41
Τι πρέπει να κάνει η Κρασνοντάρ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιουνές Ναμλί.

Ο Δανός μέσος μίλησε μετά το ματς με τη Λοκομοτίβ στα ρωσικά ΜΜΕ για το 0-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον επαναληπτικό. Αναλυτικά:

«Στο ματς στην Ελλάδα κάναμε πάρα πολλά λάθη, πήραμε τις λάθος αποφάσεις, δίναμε τη μπάλα στον αντίπαλο, χάσαμε τις μονομαχίες. Αυτή η σειρά λαθών έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν απελπιζόμαστε. Δεν μπορείς να τα παρατήσεις, γιατί όλοι αγαπούν το ποδόσφαιρο επειδή είναι απρόβλεπτο.

Σίγουρα θυμώσαμε μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Είμαστε όλοι ενήλικες, επαγγελματίες, πρέπει να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε. Κάθε ματς είναι σημαντικό, δεν πρέπει να αποκαρδιωθούμε, δεν έχουμε καιρό γι' αυτό. Η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και πρέπει να το αξιοποιήσουμε στη ρεβάνς. Παρά το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν πρέπει να πιεστούμε. Όταν βγούμε στο γήπεδο την Τρίτη, πρέπει να ξεχάσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και να δώσουμε τα πάντα για ένα θετικό αποτέλεσμα».