Μπεργκ: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά»

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε μετά το ματς της Κρασνοντάρ με τη Λοκομοτίβ ότι η ομάδα του πρέπει να τα δώσει όλα για την ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε μετά το ματς της Κρασνοντάρ με τη Λοκομοτίβ ότι η ομάδα του πρέπει να τα δώσει όλα για την ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Ήταν δύσκολα στην αρχή, η Λοκομοτίβ πέτυχε γρήγορα γκολ και έπρεπε να ανασυνταχθούμε, τα πρώτα 30′ δεν ήταν τα καλύτερα για μας, αλλά καταφέραμε να αλλάξουμε την ισορροπία του αγώνα. Μάλλον αξίζαμε να νικήσουμε. Στον κόσμο αρέσει η κριτική και έχει πάντα τη δική του γνώμη, αν δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα μπορεί να κάνει αρνητικά σχόλια. Νομίζω ότι δεν πρέπει να δίνει κανείς σημασία σε αυτό, πρέπει να συνεχίζεις να προπονείσαι και να παίζεις. Ίσως για το ματς στην Ελλάδα ο κόσμος έχει δίκιο. Ήταν μία μεγάλη αποτυχία για μας. Προσωπικά πάντα προσπαθώ να παίζω καλά. Είμαι νέος στην ομάδα και για μένα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Η ομάδα μας σταδιακά βρίσκει ρυθμό και γίνεται δυνατότερη. Αυτό το ματς στην Ελλάδα ήταν μία διακοπή ενός σερί καλών αγώνων για μας. Το 0-4 είναι ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, θα είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψαμε, στριμώξαμε τους εαυτούς μας στη γωνία, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι δυνατά. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε καλά από το πρώτο λεπτό στη ρεβάνς, πιστεύω στην ομάδα και σε ένα καλό αποτέλεσμα, απέναντι στη Λοκομοτίβ δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα», είπε ο Σουηδός επιθετικός μετά το 1-1 με την ομάδα της Μόσχας, σε ματς που αγωνίστηκε ως αλλαγή για 15′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.