Κοζάκ: «Ήταν γραφτό, πιο δύσκολη η ρεβάνς»

Ο Γιάν Κοζάκ απόλαυσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά προειδοποίησε ότι η Σλόβαν θα έχει πιο δύσκολο έργο στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο Γιάν Κοζάκ απόλαυσε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά προειδοποίησε ότι η Σλόβαν θα έχει πιο δύσκολο έργο στη ρεβάνς της Τούμπας.

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής των Σλοβάκων μετά τη χθεσινή νίκη για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

«Δεν το θεωρώ παραμύθι, είναι η πραγματικότητα και το απολαμβάνουμε. Πήραμε αυτό που θέλαμε, τα παιδιά θυσιάστηκαν στο γήπεδο και τα έδωσαν όλα. Πάντα θέλεις να κερδίζεις. Το 0-0 θα ήταν επιτυχημένο αποτέλεσμα, αλλά το γκολ είναι κάτι έξτρα. Ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί, θα είχαμε λιγότερες ευκαιρίες απ΄ότι στο πρωτάθλημα και έπρεπε να τις αξιοποιήσουμε. Το γκολ ήρθε στη σωστή στιγμή, ο αντίπαλος δεν είχε ευκαιρία να αντιδράσει. Μάλλον ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Η αποτελεσματικότητα είναι σημαντική σε αυτά τα ματς, όταν δίνεις τα πάντα τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις και εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολη ρεβάνς, είδατε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη ποιότητα. Όποτε τους αφήσαμε χώρους, αμέσως τους εκμεταλλεύτηκαν, παρ’ όλο που δεν τιμώρησαν τα λίγα λάθη μας. Με την συμπαράσταση των οπαδών τους θα έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα είναι πολύ δύσκολο. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, θα ήταν πολύ καλό να περάσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.