Αμπένα: «Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας μου»

Ο Μιέντι Αμπένα ήταν στον έβδομο ουρανό μετά το νικητήριο γκολ με τον ΠΑΟΚ, αλλά προειδοποίησε ότι η μάχη της πρόκρισης δεν έχει τελειώσει.

Ο Μιέντι Αμπένα ήταν στον έβδομο ουρανό μετά το νικητήριο γκολ με τον ΠΑΟΚ, αλλά προειδοποίησε ότι η μάχη της πρόκρισης δεν έχει τελειώσει.

Ο Ολλανδός αμυντικός και σκόρερ για την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο χθεσινό ματς, μίλησε στα ΜΜΕ της Σλοβακίας και τόνισε ότι η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο στην Τούμπα.

«Είναι ένα συναίσθημα που δεν περιγράφεται, πάντα ονειρευόμουν μία τέτοια στιγμή σε ένα σημαντικό ματς. Σκοράρεις και τρέχεις προς τους οπαδούς…ουάου! Φανταστική ατμόσφαιρα, μακάρι να ήταν έτσι κάθε παιχνίδι, είναι απίστευτο συναίσθημα. Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου, ελπίζω να κάνω κάτι παρόμοιο στη ρεβάνς. Ήξερα ότι η μπάλα μπορούσε να φτάσει σε εμένα», είπε ο σκόρερ των Σλοβάκων, που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το ότι η Σλόβαν κράτησε το μηδέν πίσω εν’ όψει της ρεβάνς:

«Αυτές οι ομάδες είναι πολύ ικανές στο σκοράρισμα, αλλά πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Οι πιθανότητες πρόκρισης παραμένουν οι ίδιες. Αν το πιστέψουμε μπορούμε να καταφέρουμε φανταστικά πράγματα. Δείξαμε καρδιά. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει, στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι όπως στην έδρα μας, αλλά σίγουρα θα έρθουν οπαδοί για να μας υποστηρίξουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.