Ανάμεικτα συναισθήματα για Μπάγερν και Τότεναμ (video)

Η Τότεναμ προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε τελικά από την Λέστερ, ενώ η Μπάγερν η έτερη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε παίζοντας με "σβηστές" μηχανές.

Η Τότεναμ προηγήθηκε, αλλά ηττήθηκε τελικά από την Λέστερ, ενώ η Μπάγερν η έτερη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, νίκησε παίζοντας με “σβηστές” μηχανές.

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1


Η Τότεναμ προηγήθηκε στο «King Power» της Λέστερ, είδε το δεύτερο γκολ να ακυρώνεται για απόσταση μιας… τρίχας και τις «αλεπούδες» να σκαρώνουν ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, υποχρεώνοντας την σε ήττα (2-1). 

Έχοντας εμφανίσει πολλές από τις αδυναμίες της στο μάλλον κολακευτικό για την ίδια 2-2 με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ήξερε ότι θα είχε δύσκολο έργο στο Λέστερ, απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητη ομάδα. 

Τα «σπηρούνια» πήραν το προβάδισμα στο 29΄ χάρη στην κλάση και την σκληράδα του Χάρι Κέιν, ο οποίος πήρε την κάθετη πάσα του Σον και παρότι σπρώχτηκε εκτός περιοχής και έπεσε στο έδαφος βρήκε τον τρόπο να πλασάρει για το 0-1. 

Εντούτοις το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική ιστορία. H Τότεναμ σκόραρε στο 64΄ με τον Σον, όμως το VAR έδειξε πως ο σκόρερ ήταν οφσάιντ για 0.0000001 (!!) εκατοστά και το γκολ ακυρώθηκε. 

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ  4-0


Τον ρόλο του μεγάλου φαβορί επιβεβαίωσε η Μπάγερν, απέναντι στην εκ των ουραγών του γερμανικού πρωταθλήματος, Κολωνία. Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία επικράτησε εύκολα στο Μόναχο με σκορ 4-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε τα 9 στις 5 πρώτες αγωνιστικές και συνολικά τα 202 με τη φανέλα της Μπάγερν!
Ο 25χρονος πέτυχε τα 2 πρώτα γκολ στο 3΄ και στο 48΄, ο Κοουτίνιο πέτυχε το 3-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το πρώτο του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της νέα του ομάδας και ο «χορός» των τερμάτων έκλεισε στο 73΄με τον Κροάτη Πέρισιτς.
Αυτή η΄ταν η 10η νίκη στα 11 τελευταία παιχνίδια απέναντι στην Κολωνία, ανεξαρτήτου έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.