Αδίκησε τον εαυτό του (video)

Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Ζαμπά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερος από τη Σλόβαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως από το διπλό σοβαρό λάθος της άμυνάς του στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ηττήθηκε στη Σλοβακία από τη Σλόβαν με 1-0.

Ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Ζαμπά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν καλύτερος από τη Σλόβαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως από το διπλό σοβαρό λάθος της άμυνάς του στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ηττήθηκε στη Σλοβακία από τη Σλόβαν με 1-0.

Σε 4-4-2 ο σχηματισμός για τον ΠΑΟΚ που ξεκινά το παιχνίδι όπως εκείνο στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν σχηματισμό 4-2-3-1.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν η ομάδα που είχε τον απόλυτο έλεγχο στον ρυθμό του αγώνα και έφτανε με σχετική ευκολία στην περιοχή των Σλοβάκων. Αυτό που του έλειψε στο συγκεκριμένο διάστημα του παιχνιδιού ήταν η καλή τελική πάσα αφού σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα τις φάσεις.

Στο 4ο λεπτό πρώτο σουτ από πλευράς ΠΑΟΚ με τον Εσίτι να εκτελεί από μεγάλη απόσταση στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζαμπά δοκίμασε από πιο κοντινή απόσταση αφού επιχείρησε πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη πολύ σημαντική ευκαιρία της ελληνικής ομάδας στο ματς. Στο 10ο λεπτό κεφαλιά του Ντε Μάρκο μετά από εκτέλεση κόρνερ και πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη. Η απάντηση του ΠΑΟκ λίγο αργότερα με ένα ακόμη δυνατό σουτ που επιχείρησε στο 21′ ο Εσίτι από μεγάλη απόσταση, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα της Σλόβαν.

ΑΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ

Πρώτη σημαντική φάση του δευτέρου ημιχρόνου στο 46ο λεπτό με συνεργασία Γιαννούλη-Μπίσεσβαρ και σέντρα του τελευταίου στην καρδιά της περιοχής της Σλόβαν, με τον Πέλκα να μη μπορεί να φτάσει πιεζόμενος στη μπάλα και να ζητά πέναλτι από τον διαιτητή. Στο 53′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ να δίνει στον Πέλκα όμως ο διεθνής μεσοεπιθετικός νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Γκριφ από το ύψος της μικρής περιοχής.
Στο 64′ επίθεση των γηπεδούχων με τον Τσπόραρ να εκτελεί έξω από την περιοχή, ο Κρέσπο έβαλε την κόντρα και παραχώρησε κόρνερ. Ο Ραρσάλια επιχείρησε σουτ που δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη στο 72ο λεπτό. στο 80ο λεπτό σουτ του Νόνο μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ και κόντρα στον Κρέσπο με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα δέχθηκε γκολ από ένα γέμισμα στην περιοχή και αδυναμία της άμυνας και του Πασχαλάκη να τελειώσουν μια φαινομενικά εύκολη φάση. Ο Αμπέλα εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Πασχαλάκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και αφού προηγουμένως με ένα γέμισμα η ελληνική άμυνα δεν αντέδρασε σωστά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Γκολ που δέχεται η ελληνική ομάδα χωρίς ουσιαστικά να έχει δεχθεί κλασσική ευκαιρία.

Η εικόνα του ΠΑΟΚ σε όλη τη διάρκεια του ματς ήταν σαφώς καλύτερη από εκείνη των Σλοβάκων και αυτό που απαιτείται στη ρεβάνς είναι καλύτερη τελική πάσα και αποτελεσματικότητα προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Γκριφ, Ντε Καμπς, Ραρσάλια, Λιούμπισιτς, Τσπόραρ, Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίνκοφ, Τσάβριτς, Ντε Μάρκο. 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Εσίτι (76 Αουγκούστο), Ζαμπά, Μπίσεσβαρ (80′ Στοχ), Πέλκας (66′ Σβιντέρσκι), Άκπομ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.