Φρεσκάδα και ένταση

Το πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον Καρντόσο είναι αυτό της Πέμπτης κόντρα στην Τραμζονσπόρ.

Το πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον Καρντόσο είναι αυτό της Πέμπτης κόντρα στην Τραμζονσπόρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά έτσι ώστε να αποφύγει παρόμοια λάθη και εμφάνιση οπως στο δεύτερο ημίχρονο με την Κραϊόβα.

Το ζητούμενο για την Ένωση και τον Καρντόσο στον αγώνα με την τουρκική ομάδα είναι να βρει αποτέλεσμα πρόκρισης. Και αν αυτό συνοδευτεί με καλή εμφάνιση τότε ακόμα καλύτερα. 

Το άδειο ΟΑΚΑ θα είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στην Τραμζονσπορ. Γι’ αυτό οι παίκτες που θα αγωνιστούν οφείλουν να παρουσιάσουν το καλύτερο πρόσωπό τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή σίγουρα θα υπάρξουν καποιες αλλαγές. Τερματοφύλακας και τετράδα στην άμυνα θα είναι λογικά ίδια. Δηλαδή Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες.
Σιμόες και Κρστιτσιτς δύσκολο να παίξουν ξανά μαζί. Ίσως να μην παίξει και κανένας από τους δύο με τους Γαλανόπουλο και Σιμάο να φλερτάρουν με την συμμετοχή στο αρχικό σχήμα.
Αριστερά ο φορμαρισμένος και σκόρερ Μάνταλος δεν χάνει τη θέση του, στον άξονα θα παίξει ο Λιβάια και δεξιά ένας εκ των Βέρντε-Ζερλάντες, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Ολιβέιρα.

Είναι λογικό ο Καρντόσο να χρησιμοποιεί αυτή την περίοδο τους ίδιους παίκτες προκειμένου η ομάδα να βρει γρήγορα χημεία. Αυτή αργά η γρήγορα θα βρεθεί. Για μένα αυτό που πρέπει να βρεθεί σύντομα είναι η φρεσκάδα και η ένταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Με αυτό το στοιχείο η ομάδα του Καρντόσο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί η ποιότητα που έχει μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε αντίπαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.