O Tιτόφ προειδοποιεί την Κρασνοντάρ

Ο πρώην αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας και της Εθνικής Ρωσίας Γεγκόρ Τιτόφ, τονίζει ότι η Κρασνοντάρ θα έχει πιο δύσκολο έργο στην έδρα του Ολυμπιακού απ' ότι σε αυτή της Πόρτο.

Ο πρώην αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας και της Εθνικής Ρωσίας Γεγκόρ Τιτόφ, τονίζει ότι η Κρασνοντάρ θα έχει πιο δύσκολο έργο στην έδρα του Ολυμπιακού απ’ ότι σε αυτή της Πόρτο.

Ο 43χρονος παλαίμαχος μέσος, στις προβλέψεις του για το παιχνίδι στα ρωσικά ΜΜΕ, τόνισε ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Πρέπει να πλέξουμε το εγκώμιο της Κρασνοντάρ για το δεύτερο παιχνίδι με την Πόρτο, αλλά μετά από αυτή την πρόκριση, είναι σημαντικό να μην ”καεί” στην Ελλάδα. Εκεί μπορεί να έχεις πρόβλημα. Λένε ότι στην Τουρκία είναι απίστευτα ”άρρωστοι”, αλλά στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότεροι. Το γήπεδο θα είναι ”καυτό”, θα είναι πιο δύσκολα από την Πορτογαλία.

Όμως, η σεζόν στην Ελλάδα δεν έχει ξεκινήσει, παρ’ όλα αυτά ο Ολυμπιακός παρ’ όλο που δεν είναι σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό, δεν δέχτηκε γκολ σε τέσσερα ματς προκριματικών και είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Αυτά είναι αξιόλογα αποτελέσματα. Κέρδισε δύο φορές τη Μπασακσεχίρ και είναι ένας κάτι παραπάνω από σοβαρός αντίπαλος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μεγάλη εμπειρία, αρκεί να θυμηθεί κανείς τον Βαλμπουενά, που πήγε εκεί και αμέσως έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Το σημαντικό για την Κρασνοντάρ είναι να χτίσει έξυπνα το παιχνίδι, όχι να παίξει αμυντικά, αλλά και να μην έχει συνεχώς τη μπάλα. Για μένα πρέπει να τους δώσει τη μπάλα και να σκεφτεί τις αντεπιθέσεις. Η Κρασνοντάρ είναι ικανή σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, το έδειξε και στην Πόρτο, οπότε πρέπει να το ξανακάνει. Νομίζω ότι η Κρασνοντάρ θα σκοράρει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει γερή έδρα. Μπορεί να σκοράρει δύο και τρεις φορές. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα πετύχουν γκολ», είπε ο Τιτόφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.