Nτολ: «Πραγματικοί ήρωες οι παίκτες μου»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ συνεχάρη τους παίκτες του μετά το 0-0 με τον Άγιαξ και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει για τελικό στο Άμστερνταμ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Ντολ συνεχάρη τους παίκτες του μετά το 0-0 με τον Άγιαξ και τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει για τελικό στο Άμστερνταμ.

Οι Κύπριοι έμειναν στη λευκή ισοπαλία με τον «Αίαντα» στο πρώτο ματς των πλέι – οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα». Αναλυτικά τι είπε μετά το χθεσινό παιχνίδι:

Για το ματς
: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε δυσκολίες αλλά μετά είμασταν πιο δυνατοί στις διεκδικήσεις. Πιστεύω ότι στο τέλος δεν κλέψαμε την ισοπαλία, την αξίζαμε, ίσως με περισσότερη πίστη και τύχη μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήταν μια φανταστική ατμόσφαιρα από τον κόσμο, όλοι έκαναν σπουδαία εμφάνιση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας και είναι το δεύτερο παιχνίδι που δεν δεχόμαστε τέρμα. Πολλοί στην Ευρώπη δεν περίμεναν να έχουμε αυτή την εικόνα. Φυσικά ο Άγιαξ είχε την κατοχή αλλά και εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Πάμε στο Άμστερνταμ για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι ένας τελικός».

Για το αν περίμενε τόσα λάθη στο παιχνίδι του Άγιαξ:
«Εμένα με απασχολούσε περισσότερο πως αμυνθήκαμε, ξέρουμε πως αγωνίζεται ο Άγιαξ. Δεν είναι εύκολο απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Άγιαξ να βρεις χώρο να κινηθείς. Τα λάθη που έγιναν μπορούν να γίνουν και στις καλύτερες ομάδες. Προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε όταν έβγαινε μπροστά ο Άγιαξ. Μίλησα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια ότι μπορούμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο. Δεν χρειαζόταν κάθε φορά να παίζουμε την μακρινή μπαλιά, έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έπρεπε να είμαστε πιο γρήγοροι σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε καλύτερες επιλογές στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλές φάσεις για να σκοράρουμε. Δεν το πετύχαμε αλλά πιστεύω ότι βρεθήκαμε πιο κοντά στη νίκη.

Για το αν ο Άγιαξ παραμένει φαβορί:
«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, ξέρουμε ποια ομάδα είναι το φαβορί. Παίζουν στην έδρα τους, όμως εμείς πάμε για ένα τελικό. Αν κάποιος μου έλεγε πριν δύο βδομάδες ότι θα εργαζόμουν στο ΑΠΟΕΛ και θα είχα ένα τελικό στο Άμστερνταμ για να διεκδικήσουμε πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι εντελώς απίστευτο».

Για το αν ο Άγιαξ έχει περισσότερα να χάσει στη ρεβάνς:
«Θα αντιμετωπίσουμε μια φανταστική ομάδα και εμείς έχουμε πολλά να χάσουμε. Το ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και έχει την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει μια ιστορική πρόκριση. Οι παίκτες ξέρουν να διαχειριστούν την πίεση και το έδειξαν κόντρα στην Καραμπάχ. Θα καταρτίσουμε ένα καλό πλάνο για την ρεβάνς. Ένα αποτέλεσμα 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Τα πάντα μπορούν να συμβούν την επόμενη βδομάδα».

Για το αν θα είναι ήρωας αν ο ΑΠΟΕΛ προκριθεί:
«Δεν θα είμαι εγώ ήρωας. Αυτά τα έχω αφήσει πίσω μου. Είμαι ευτυχισμένος με την δουλειά που έχουν κάνει οι παίκτες μου, και αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.