Σποράρ: “Κανείς δεν κερδίζει στο σπίτι μας!”

Ο επιθετικός της Σλόβαν Μπρατισλάβας εμφανίστηκε απειλητικός για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται η ομάδα του την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) για τα πλέι οφ του Europa League

Η καλή πορεία της Σλόβαν Μπρατισλάβας μέχρι τώρα στη σεζόν γενικότερα και η άνετη νίκη επί της Σερέντ (0-4) το περασμένο Σάββατο ειδικότερα, κάνουν τους παίκτες της ομάδας να αισθάνονται αυτοπεποίθηση. Ακόμη περισσότερο δε, όταν κάνουν λόγο για τη δύναμη της έδρας της ομάδας. Παράδειγμα, ο Αντράζ Σποράρ, ο οποίος έστειλε σχετικό μήνυμα τόσο στους φίλους του σλοβάκικου συλλόγου, όσο και στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θα γίνει μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Ο Σποράρ σχολιάζοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Σλόβαν τόσο την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, όσο και την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που είναι την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) στη Σλοβακία, δήλωσε: “Δεν θα… παραπλανηθούμε. Από τη στιγμή που προκριθήκαμε στα πλέι οφ, έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι που είναι μπροστά μας. Καταφέραμε να το διαχειριστούμε και δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα με τη Σερέντ. Δεν ήταν εύκολο. Σίγουρα, στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι. Το 4-0 με τη Σερέντ ήταν καλό, αλλά το Europa League μας περιμένει. Θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό”.
Και πρόσθεσε, βάζοντας και τους φίλους της Σλόβαν στη συζήτηση: “Πρέπει να είναι sold out ένας τέτοιος αγώνας. Αγωνιστικά, πρώτα από όλα θα πρέπει να αποκατασταθούμε, όπως πρέπει στη συνέχεια να προετοιμαστούμε πλήρως για τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για όλα. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε σε πολλούς μεγάλους αγώνες. Μπορούμε να το κάνουμε, αν προκριθούμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι κανένας δεν μπορεί να έρθει στην έδρα μας και να κερδίσει! Παίζουμε στην έδρα μας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.