Σβάρνας: “Κάναμε πολλά ατομικά λάθη” (video)

Ο Στράτος Σβάρνας τόνισε μετά την ισοπαλία με την Κραϊόβα πως έγιναν πολλά ατομικά λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη επικοινωνίας.

Ο Στράτος Σβάρνας τόνισε μετά την ισοπαλία με την Κραϊόβα πως έγιναν πολλά ατομικά λάθη και ένα από αυτά ήταν και η έλλειψη επικοινωνίας. 

Αναλυτικά:

“Ξέραμε πριν το ματς ότι θα ήταν δύσκολο, δεν έπρεπε να σταθούμε στο 2-0 του πρώτου αγώνα και μας επηρέασε αυτό. Προηγηθήκαμε στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη. Από αύριο θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο. 

Με το γκολ που βάλαμε, στο συνολικό 3-0 ησυχάσαμε, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, του δώσαμε την μπάλα και σε συνδυασμό με τα ατομικά λάθη ήρθε αυτή η εικόνα. Πρέπει να διορθώσουμε τα ατομικά μας λάθη. 

Είμαστε μια νέα ομάδα, θέλει λίγη δουλειά για να ξαναφτιάξεις το κλίμα που είχε η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Όλα ξεκινούν απ’ το κλίμα, πρέπει να το φτιάξουμε. 

Όταν χάνεις 2-0 στην έδρα σου ξέρεις ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Το άγχος είναι στον γηπεδούχο, δεν το διαχειριστήκαμε καλά, ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο και έγινε αυτό που έγινε. 

Είμαστε μια καινούργια ομάδα, υπήρχε έλλειψη επικοινωνίας, είναι ένα από τα ατομικά λάθη που είπα και πριν. Πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Είναι καλό που έγιναν αυτά τώρα για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε. 

Ο προπονητής μας είπε ότι δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε και πως κρατάμε μόνο την πρόκριση”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.