Διπρόσωπη ΑΕΚ, με Τραμπζονσπόρ για τους ομίλους (video)

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Κραϊόβα και προκρίθηκε στο κεκλεισμένων των θυρών ματς του ΟΑΚΑ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δυο πρόσωπα για την ομάδα του Καρντόσο. Σκόρερ οι Μάνταλος και Ιβάνοφ. Αντίπαλός της στο δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης η Τραμπζονσπόρ.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Κραϊόβα και προκρίθηκε στο κεκλεισμένων των θυρών ματς του ΟΑΚΑ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δυο πρόσωπα για την ομάδα του Καρντόσο. Σκόρερ οι Μάνταλος και Ιβάνοφ. Αντίπαλός της στο δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης η Τραμπζονσπόρ.

Στο δεύτερο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στη ρεβάνς του 2-0 της νίκης στη Ρουμανία, η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στο ματς στο πρώτο ημίχρονο και με ωραίο γκολ του Μάνταλου προηγήθηκε στο 25’. 

Καλή κυκλοφορία της μπάλας μεσοεπιθετικά, αβίαστα λάθη μεσοαμυντικά για την ομάδα του Καρντόσο που είχε δοκάρι με τον Ολιβέιρα στο 28’ και κορυφαίο στον αγωνιστικό χώρο τον Μάνταλο.

Χωρίς ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα, εξακολουθούσε να κάνει αβίαστα λάθη και ένα από αυτά πλήρωσε στη φάση του 63΄και της ισοφάρισης του Ιβάνοφ σε 1-1 με κεφαλιά. 

Η ομάδα του Καρντόσο δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει ευκαιρίες, δέχτηκε αρκετές φάσεις (8) από την Κραϊόβα με τον Βαταγέλου και τον Φόρτες, αλλά δεν το πλήρωσε για το τελικό 1-1 και την πρόκριση. Χαμένη ευκαιρία του Βέρντε στο φινάλε για τη νίκη.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Βράνιες, Λόπες, Σιμόες (83΄ Γαλανόπουλος), Κρίστισιτς (59’ Σιμάο), Μάνταλος, Ζεράλντες, Λιβάια (59’ Βέρντε), Ολιβέιρα

Κραϊόβα: Πιλιατσέλι, Ρομάν (63’ Φόρτες), Aτσκα, Κέλιτς, Μπάνκου, Τσικαλντάου, Ματέιου, Μπαρμπούτ, Ιβάνοφ (80’ Κονσταντίν), Μάρτιτς, Μιχάιλα (55’ Βαταγέλου)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.