Οικονόμου: “Δεν μας βγήκε ρε παιδιά, τί να κάνουμε;”

Ο αμυντικός της Ένωσης έκανε ένα εξαιρετικό ματς αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ και τόνισε πως είναι επιβεβλημένο πλέον το restart.

Ο αμυντικός της Ένωσης έκανε ένα εξαιρετικό ματς αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ και τόνισε πως είναι επιβεβλημένο πλέον το restart.

“Ηρθε ένα αποτέλεσμα θετικό μεν, αλλά αρνητικό γιατί δεν περάσαμε στους ομίλους. Ηταν πιο σωστή η εμφάνισή μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Και στα φιλικά. Πέρασε ένα δύσκολο δίμηνο η ομάδα. Με πολλά ερωτηματικά και μεταξύ μας και για τη φυσική κατάσταση. 

Τώρα θέλουμε ένα restart όλοι μαζί. Προσπαθήσαμε αυτές τις ημέρες να οργανώσουμε το παιχνίδι όσο πιο έξυπνα γίνεται. Να κλείσουμε χώρους, να μη ρισκάρουμε, αλλά να πάμε για το γκολ. Μας βγήκαν τα γκολ, μπορούσαμε και το τρίτο, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν μας βγήκε, ρε παιδιά! Τι να κάνουμε; Όπως λένε και οι παλιοί ‘όπως στρώνεις κοιμάσαι’. Κάναμε λάθη.

Περάσαμε δύσκολη περίοδο. Είδα κόσμο όμως να αγαπάει την ΑΕΚ. Που στέκεται δίπλα της. Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα και προχωράμε. Το ρόστερ υπάρχει. Είναι καλές οι μονάδες που έχουμε. Εχουμε δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη. Θέλω να τελειώσει το παιχνίδι αυτό και μετά να κάνουμε δουλειά έξυπνη και ουσιαστική για να αναπληρώσουμε το κενό που έχουμε αυτούς τους δυο μήνες.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.