ΠΑΟΚ για Πόουσον: “Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη”

Τι αναφέρει ο Δικέφαλος για τον Γκρεγκ Πόουσον, τον Αγγλο ρέφερι στο παιχνίδι στο Αμστερνταμ, αλλά και για τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Σιρντ Ντε Βος που ξεσήκωσε θύελλα με το προσβλητικό σχόλιο που έκανε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτησή της στα social media αναφέρεται τόσο στον Γκρεγκ Πόουσον, τον Αγγλο διαιτητή του αγώνα του Αμστερνταμ όσο και στον Ολλανδό δημοσιογράφο, Σιρντ Ντε Βος, ο οποίος ξεσήκωσε θύελλα με το προσβλητικό σχόλιο που έκανε. 

Σε ό,τι αφορά στον δημοσιογράφο της ολλανδικής τηλεόρασης, σε ένα πλάνο από την κερκίδα του ΠΑΟΚ, όπου έδειχνε και φίλους του Δικεφάλου που είχαν βγάλει τις μπλούζες, έκανε το εξής προσβλητικό και άκρως απαράδεκτο σχόλιο: “Η ελληνική οικονομία πάει τόσο άσχημα και γι’ αυτό κάποιοι δεν έχουν ρούχα να φορέσουν”.

Ο ίδιος ο Ντε Βος προσπαθώντας -ανεπιτυχώς- να πει κάτι στη συνέχεια, όταν αντιλήφθηκε την έκταση του πράγματος το… έριξε στη χαλαρότητα που γύρισε από τις διακοπές χωρίς όμως αυτό, φυσικά, να δικαιολογεί το σχόλιο που έκανε.

Και ανέφερε: “Είναι προφανές πως οι άνθρωποι που δεν με ξέρουν, μερικές φορές αντιδρούν με έκπληξη. Θα πρέπει να συνηθίσουν σε αυτό. Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνομαι, να μην είμαι μονότονος και προβλέψιμος”. 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανάρτησή της στα social media αναφέρεται και στον διαιτητή αλλά και στον δημοσιογράφο. 

Αναφέρει: “Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μερικά πράγματα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.
Δε θα σταθούμε στα λάθη του διαιτητή που εν πολλοίς καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε την τιμωρία του δεδομένη και επιβεβλημένη.
Πέρα και πάνω, όμως, από τα λάθη που καθορίζουν το αποτέλεσμα, θεωρούμε απαράδεκτο το ποδόσφαιρο να γίνεται αφορμή για ρατσιστικά σχόλια κάθε είδους.
Τα απαράδεκτα σχόλια του δημοσιογράφου του καναλιού Ziggo (μεγάλου χορηγού του Άγιαξ), Sierd de Vos, εναντίον των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων πολιτών, είναι ένα επικίνδυνο φαινόμενο στις παρυφές του ποδοσφαίρου.
Μια – καθυστερημένη έστω – επανόρθωση είναι το λιγότερο που πρέπει να απαιτηθεί από τους υπεύθυνους του καναλιού και μια συνολική αποτίμηση της χθεσινής ντροπιαστικής βραδιάς για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να απαιτηθεί από την UEFA”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.