Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Λέγκια (video)

Η Λέγκια Βαρσοβίας επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση για τα play off του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Πολωνοί ήταν καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι στην αναμέτρηση του Περιστερίου και έφτασαν δίκαια στην πρόκριση με βάση την εικόνα των δύο αναμετρήσεων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πρώτη σημαντική φάση του αγώνα για τον Ατρόμητο. στο 11ο λεπτό όταν ο 
Ρόσα γύρισε τη μπάλα από δεξιά στην καρδιά της περιοχής της Λέγκια, ο Βέλλιος βρήκε τη μπάλα όμως όχι τόσο ώστε να τη στείλει προς την εστία. 
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λουκίνιας επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Στο 18′ ο Ατρόμητος είχε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Ρόσα εκτέλεσε με υπέροχο τρόπο φάουλ από πλάγια θέση αριστερά έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των Πολωνών. 
Η Λέγκια προηγήθηκε σην πρώτη δική της σημαντική στιγμή στο παιχνίδι. Ο 
Στολάρσκι πήρε τη μπάλα αμαρκάριστος έξω από την περιοχή και εκτέλεσε 
υποδειγματικά στην κίνηση στη γωνία του Μέγερι βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.


Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους μία ακόμη καλή στιγμή με αντεπίθεση για τον Ατρόμητο και με τον Μανούσο να επιχειρεί εξαιρετικό σουτ, τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει εκατοστά έξω από το δοκάρι.
Πολύ σημαντική στιγμή για την ελληνική ομάδα στην εκπνοή του ημιχρόνου και μετά από προσπάθεια του Βέλλιου και προβολή του Λέφτσουκ πριν 
ο Μανούσος στείλει από το ένα μέτρο τη μπάλα στα δίχτυα.
Η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου ήταν στην αποτελεσματικότητα με τη Λέγκια να αξιοποιεί μία από τις καλές στιγμές της ενώ ο Ατρόμητος όχι.

ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Η Λέγκια βρήκε χώρο σε ανοιχτό γήπεδο και απείλησε με τον Κουλένοβιτς με σουτ έξω από την περιοχή και τον Μέγερι να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους λίγο πριν συμπληρωθούν 50 λεπτά αγώνα. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δεύτερο γκολ με τον Κβίλια να εκτελεί στη κλειστή γωνία του Μέγερι και να δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Πολωνούς.




Ο Κβίλια απείλησε και πάλι στο 62′ με τον Μέγερι να του αρνείται δεύτερο προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση. Στο 74′ η ελληνική ομάδα απέιλησε με σουτ του Ούμπιντες και τον Μαγέφσκι να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

Ατρόμητος: Μέγερι, Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Κάχιλα (58′ Ουγκράι), Μάντσον (69′ Ούμπιντες), Φάρλεϊ Ρόζα, Χαρίσης, Μανούσος, Βέλλιος (83′ Ενσικουλού).

Λέγκια: Μαγιέτσκι, Στολάρσκι, Λέβτσουκ, Γέντερζτσικ, Ρότσα (62′ Βιετέσκα), Μαρτίνς, Καφού, Βέσοβιτς (68′ Ναγκί), Γκβίλια, Λουκίνιας (77 Καρλίτος), Κουλένοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.