Παντελίδης:” Μπορούμε και θα το κάνουμε” (video)

Ο Σάββας Παντελίδης θεωρεί πως η ρεβάνς με την Μόλντε είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του και με πίστη ο Άρης θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Ο Σάββας Παντελίδης θεωρεί πως η ρεβάνς με την Μόλντε είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του και με πίστη ο Άρης θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των ”κιτρινόμαυρων”:

”Το πρώτο ματς δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι , από δικά μας λάθη χάσαμε, δεν είναι εύκολο να γυρίσει η κατάσταση, αν είμαστε προσεκτικοί μπορούμε να τα καταφέρουμε όμως. Αν δεν είχαμε κάνει λάθη, το ματς θα ήταν διαφορετικό, πρέπει να τα ποεριορίσουμε και να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να έχουμε καθαρό μυαλό όταν έχουμε την μπάλα, και όταν δεν την έχουμε να έχουμε πίστη και πάθος. Είμαστε προετοιμασμένοι και για δύο πλάνα, ευελπιστούμε πως θα βγει στο γήπεδο σωστά το πλάνο που έχουμε επιλέξει”.

”Πρέπει να βγάλουμε την πίστη μας στο γήπεδο, μπορόυμε να πάρουμε την πρόκριση, θεωρώ πως είναι το σημαντικότερο παιχνλιδι στην καριέρα μου και έχω κάνει τα πάντα για να μην μείνει έτσι”.

Για τα επίσημα ματς της Μόλντε:

”Έχει ρυθμό η Μόλντε, ψυχολογικές στιγμές δεν είχαμε στη Νορβηγία, ελπίζουμε να τις έχουμε αύριο. Σε όλα τα παιχνίδια έβγαλε φάσεις η ομάδα μας, ευελπιστούμε πως όλα θα αλλάξουν αν μπει νωρίς στον αγώνα”

Τέλος αναφέρθηκε στο πιο σημαντικό κομμάτι, το ψυχολογικό:

”Να βάλουμε στον αντίπαλο συνθήκες πίεσης, να του χαλάσουμε τα πλάνα από την αρχή.
Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για τους Νορβηγούς, γιατί να τους αποκαλύψουμε τα σχέδια μας.’Έπρεπε όλη την περασμένη εβδομάδα να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι, μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.