Nτολ: «Να κάνουμε καλά ματς στο Γιουρόπα Λιγκ»

Ο Τόμας Ντολ δήλωσε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ανυπόμονος για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Τόμας Ντολ δήλωσε απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ, αλλά και ανυπόμονος για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Πιστεύω ότι η άμυνα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Η ατμόσφαιρα και ο Άγιαξ δεν μας άφησαν και δεν είχαμε ευκαιρία να την δώσουμε στους γρήγορους μας παίκτες όπως στο πρώτο ματς. Επίσης το γκολ που δεχθήκαμε δύο λεπτά πριν το ημίχρονο. Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα όμως ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο. Τέτοιες ομάδες όταν πιάσουν απόδοση και αυτοπεποίθηση όλα είναι πιθανά. Προσπαθήσαμε τα πάντα δώσαμε το 100% και για να νικήσεις εδώ πρέπει να κάνεις την τέλεια εμφάνιση. Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και φάνηκε. Ήταν πιο γρήγοροι, πιο αποφασιστικοί και έπαιξαν και στο πρωτάθλημα. Σήμερα μετά τα πρώτα 25 λεπτά που δεχθήκαμε πίεση δεν βρήκαμε τρόπο να αντιδράσουμε. Δεν βρήκαμε τις ίδιες ευκαιρίες όπως το πρώτο ματς όμως έτσι έχουν τα πράγματα», είπε ο τεχνικός της κυπριακής ομάδας μετά την ήττα από τον Άγιαξ, ενώ για το Γιουρόπα Λιγκ πρόσθεσε:

«Πιστεύω είναι μια μεγάλη στιγμή και αυτή. Θα παίξουμε σε ομίλους. Για εμάς ήταν ο πρώτος στόχος. Μετά το πρώτο ματς αρχίσαμε να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε στην πρόκριση. Τώρα είμαστε κάπως απογοητευμένοι όμως ήταν φανερό ότι ο Άγιαξ το άξιζε. Ελπίζω να έχουμε καλούς αντιπάλους και να κάνουμε καλά ματς».

Τέλος, όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Ντολ τόνισε: «Όχι, δεν θα κάνουμε μεταγραφή. Έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όμως όχι. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου. Έχω πολλούς καλούς παίκτες. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.