Ο Άγιαξ 2-0 τον ΑΠΟΕΛ (video)

Ο Άγιαξ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΑΠΟΕΛ, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στους Ομίλους του Champions League με τους Κύπριους να συνεχίζουν στο Europa League.

Ο Άγιαξ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΑΠΟΕΛ, νίκησε με 2-0 και προκρίθηκε στους Ομίλους του Champions League με τους Κύπριους να συνεχίζουν στο Europa League.

Ο Αίαντας ήταν καταλυτικά ανώτερος και ουσιαστικά δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα. 

Είχε την κατοχή σε ποσοστό 65%-35% και 19 τελικές έναντι μόλις 2 του ΑΠΟΕΛ ο οποίος δεν απείλησε διόλου τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ο Άγιαξ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κι έκλεισε τον ΑΠΟΕΛ στην περιοχή του με συνεχόμενα κόρνερ και εκτελέσεις από φάουλ. Ο ΑΠΟΕΛ πρόσεξε τα νώτα του έχοντας μοναδική αιχμή κι απομονωμένο τον Πάβλοβιτς στην επίθεση.

Ο Μπέλετς είχε μια εντυπωσιακή επέμβαση στο 23’ σε σουτ του Ζίγιεκ, ενώ το ίδιο έπραξε και στο 36’ σε σουτ του Τάντιτς, ο οποίος είχε τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 41’πλασάροντας άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ο «Αίαντας» επιβραβεύτηκε όμως για την σαρωτική κυριαρχία του στο 43’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζίγιεκ ο Άλβαρεζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο μέρος τελείωσε με κατοχή 69%-31%, 11 με 1 τελικές και 4-0 στον στόχο, ενώ 4-0 ήταν τα κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Άγιαξ μπήκε πάλι δυνατά και κατάφερε να σκοράρει στο 50ο λεπτό με τον Χούντελαρ. Το γκολ όμως ακυρώθηκε μετά από εξέταση του VAR για οφσάιντ στον σκόρερ.
Στο 65’ ο Μπέλετς απέκρουσε σουτ του Χούντελαρ.

Στο 80ο λεπτό όμως ο Άγιαξ σημείωσε το δεύτερο του γκολ κι αυτό μέτρησε.

Ο Χούντελαρ σέρβιρε στον Τάντιτς ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα νικώντας τον Μπέλετς.

Στο 85’ ο Χούντελαρ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά ο Μπέλετς απέκρουσε το σουτ του.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Φέλντμαν, Άλβαρεζ (89’ Μαρίν), Μαρτίνεζ, Μπλιντ, Ντεστ, Τάντιτς, Ταλιαφίκο, Ζίγιεκ (87’ Ντε Βιτ), Χούντελαρ, Νέρες.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Σόουζα, Σουλειμάν (72’ Βιντιγκάλ), Μάτιτς (78’ Χαλένιους), Γιάκολις (64’ Ντε Βισέντι), Πάβλοβιτς, Ζοαοζίνιο, Μερκίς, Ιωάννου, Μπέζιακ, Μιχαίλοβιτς.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.