Με οδηγό το 2016

Ο Ατρόμητος έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά την λευκή ισοπαλία στην Βαρσοβία απέναντι στην Λέγκια. Μέγερι και αμυντική λειτουργία κράτησαν το 0 και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση.

Ο Ατρόμητος έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά την λευκή ισοπαλία στην Βαρσοβία απέναντι στην Λέγκια. Μέγερι και αμυντική λειτουργία κράτησαν το 0 και έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση.

Στην ονειρεμένη σεζόν 2015-2016, ο Ατρόμητος κατακτά με αντίπαλο την ΑΙΚ Στοκχόλμης την πρώτη του ευρωπαϊκή πρόκριση στο Γ΄ Προκριματικό Γύρο του Europa League. Στις 30 Ιουλίου 2015 κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση στο «Friends Arena» πήρε την τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του με σκορ 3-1 (3′ Ναπολεόνι, 15′ Μαρσελίνιο, 78θ’ Ούμπιντες 78’ πεν, /70′ Γκοϊτόμ πεν.).

Η ρεβάνς στο Περιστέρι μια εβδομάδα αργότερα είχε τυπικό χαρακτήρα. Με γκολ του Μαρσελίνιο στο 67’ επικράτησε 1-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα Play offs. 

Επόμενος αντίπαλος ήταν η Φενέρμπαχτσέ των πολλών αστεριών (Φαν Πέρσι, Νάνι, Ντέκο κ.α.). Το πρώτο ματς (20 Αυγούστου 2015) κρίνεται με ένα γκολ – φαουλ του Φαν Πέρσι (0-1).

Η ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου» στις 27 Αυγούστου 2015 αποτέλεσε εύκολο έργο για την τουρκική ομάδα που επικράτησε 3-0 με γκολ των (Φερναντάο 7′, 78′ – Ερκίν 59’)

Η Λέγκια έρχεται ξεκούραστη στο Περιστέρι καθώς με απόφαση της ομοσπονδίας δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα αφού προέχου οι ευρωπαϊκές υποψρεώσεις.

Με σύστημα 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο στην Πολωνία ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός έβαλε κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ενώ στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θέση πήραν οι Κατράνης, Γούτας, Ρισβάνης και Νάτσος. Στο κέντρο αμυντικά χαφ ήταν οι Καχίλα, Χαρίσης και Μάντσον, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν δεξιά ο Ούμπιδες, αριστερά ο Μανούσος και στην κορυφή ο Βέλλιος.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει το ίδιο σύστημα και στον επαναληπτικό καθώς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στην Πολωνία.

Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει εκτός από τον τραυματισμό του Κιβρακίδη που όλη την εβδομάδα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τον Αναστασίου να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ατρόμητου:

Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Μπας Νινχάους με την σέντρα να έχει προγραμματιστεί για τις 19.00.

Διαβάστε τις σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου και του Αλέξανδρου Κατράνη που μίλησαν την Τριτη (13/8) στην συνέντευξη τύπου.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.