Κεκ: «Ξεκάθαρο το φαβορί» (video)

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο τεχνικός της Ριέκα, Ματίας Κεκ δίνει στον Ολυμπιακό στον τίτλο του φαβορί στα δύο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο τεχνικός της Ριέκα, Ματίας Κεκ δίνει στον Ολυμπιακό στον τίτλο του φαβορί στα δύο ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και θεωρεί πως μπορεί να αποσπάσει την Τετάρτη ένα θετικό αποτέλεσμα στο Φάληρο, ενόψει της ρεβάνς της Κροατίας.
 
Είπε χαρακτηριστικά ο Κεκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης στο Καραϊσκάκη:

«Οταν έγινε η κλήρωση ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν το φαβορί. Εχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας, ξέρουμε την αξία του. Εχει μία ποιότητα. Αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε γιατί φτάσαμε στα πλέι οφ. Για να φτάσουμε εδώ πάει να πει ότι έχουμε ποιότητα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο Καραϊσκάκη, έτσι ώστε να έχουμε ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς».
 
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πόσο σημαντικό θεωρείτε εσείς το πρώτο ματς που θα δώσετε αύριο;

«Εμείς θα θέλαμε είναι καθοριστικός ο δεύτερος αγώνας. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να κριθεί στη ρεβάνς».
 
Εχετε συμπληρώσει εννιά επίσημους αγώνες και ο Ολυμπιακός μόλις δύο επίσημα ματς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τις δύο αναμετρήσεις;

«Εξαρτάται από το πώς το βλέπετε. Από τη μία μπορεί να δείξουμε λίγο κουρασμένοι, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και το πλεονέκτημά μας».
 
Εχει αλλάξει κάτι από την εποχή που με την Μάριμπορ είχατε έρθει στο Καραϊσκάκη το 1995;

«Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που θα θυμάμαι ήταν μία ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτό το γήπεδο. Ηταν κάτι που προειδοποίησα τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για αυτή την ατμόσφαιρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.