Το αυτονόητο η Κύπρος, το βαθμό-χρυσάφι η Ουαλία

Η Κύπρος διέλυσε, με 5-0, την Ανδόρα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας κι έφθασε τους 6 βαθμούς στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Εuro 2016, ενώ χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε το «ντέρμπι» του γκρουπ ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ουαλία.

Η Κύπρος διέλυσε, με 5-0, την Ανδόρα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας κι έφθασε τους 6 βαθμούς στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Εuro 2016, ενώ χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε το «ντέρμπι» του γκρουπ ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ουαλία.

Με τα αποτελέσματα αυτά η Ουαλία συνεχίζει να είναι πρώτη στον όμιλο με 8 πόντους, ενώ το Βέλγιο ανέβηκε στους 5 χάνοντας, όμως, μεγάλη ευκαιρία να πιάσει τους Βρετανούς στη βαθμολογία. Από την πλευρά της η Κύπρος ανέβηκε στους 6 και σαφώς είναι στο κόλπο της τρίτης θέσης, ενώ η Ανδόρρα έμεινε άποντη μετά από τέσσερα παιχνίδια στο γκρουπ.

Στη Λευκωσία οι Κύπριοι με πρωταγωνιστή τον Εφραίμ που σημείωσε τρία γκολ (31΄, 42΄, 60΄) δεν συνάντησαν καμία δυσκολία απέναντι στο κρατίδιο της Ανδόρας, με τον Μερκή στο 9΄ ν΄ ανοίγει το σκορ και τον Χριστοφή με πέναλτι στο 87΄ να το διαμορφώνει.

Οι συνθέσεις:
Κύπρος (Πάμπος Χριστοδούλου): Γιωργαλλίδης, Δημητρίου, Αντωνιάδης, Μερκής, Αγγελή, Αλωνεύτης (46΄ Μακρής), Χριστοφή, Μυτίδης (63΄ Κολοκούδιας), Λαμπάν, Μ. Νικολάου, Εφραίμ (78΄ Λαΐφης).
Ανδόρα (Kόλντο Αλβάρες): Πολ, Ε. Γκαρσία, Λίμα (49΄ Β. Ροντρίγκες), Ρούμπιο (73΄ Α. Ροντρίγκες), Βάλες, Πουγιόλ, Βιεϊρά (46΄ Αγιάλα), Ριέρα, Μαρτίνες, Λορέντζο, Μ. Γκαρσία.

Στο «Ρουά Μποντουέν» των Βρυξελλών οι «κόκκινοι διάβολοι» του Βίλμοτς είχαν την ευκαιρία να σημειώσουν μία νίκη και να φθάσουν την Ουαλία, η οποία, όμως, κατέφερε να κρατήσει το «μηδέν» και ν΄ αποσπάσει την ισοπαλία. Στους γηπεδούχους δεν κόστισε η απουσία του Κομπανί στην άμυνα, αλλά το ντεφορμάρισμα των μεσοεπιθετικών τους ενώ οι Ουαλοί είχαν διαθέσιμους και βασικούς τούς Άλεν και Ράμσι.

Οι συνθέσεις:
Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Βερτόγκεν, Φάντεν Μπόρε, Λόμπαερτς, Αλντερβάιρελντ, Φελαϊνί, Βίτσελ, Αζάρ, Τσαντλί (62΄ Μπέντεκε), Ντε Μπρούιν, Οριτζί (73΄ Μέρτενς / 89΄ Γιανουζάι).
Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Τέιλορ, Α. Ουίλιαμς, Τσέστερ, Κότεριλ (46΄ Τζ. Ουίλιαμς), Μπέιλ, Λέντλι, Ρόμπσον-Κανού (95΄ Χόους), Άλεν, Ράμσι.

Η βαθμολογία:
1. Ουαλία 8 (4-2)
2. Ισραήλ 6 (6-2)
3. Κύπρος 6 (9-5)
4. Βέλγιο 5 (7-1)
5. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 2 (2-3)
6. Ανδόρα 0 (2-17)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.