«Μοιρασιά» στη Ζένιτσα, «λύγισε» η Κύπρος

Η Κύπρος δεν άντεξε στο Κάρντιφ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ που πρωτοπορεί μετά από τρεις αγώνες στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Euro 2016. Στην ισοπαλία έμειναν στο «ντέρμπι» της βραδιάς Βοσνία και Βέλγιο.

Η Κύπρος δεν άντεξε στο Κάρντιφ, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ που πρωτοπορεί μετά από τρεις αγώνες στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Euro 2016. Στην ισοπαλία έμειναν στο «ντέρμπι» της βραδιάς Βοσνία και Βέλγιο.

Οι γηπεδούχοι του Κρις Κόουλμαν στάθηκαν άτυχοι στο 6΄ με τον τραυματισμό του Τσερτς, ο Κότεριλ που τον αντικατέστησε, όμως, στο 13΄ άνοιξε το σκορ για την Ουαλία η οποία στο 23΄ με τον Ρόμπσον-Κανού, μετά από τακουνάκι-ασίστ σκέτη μαγεία του Γκάρεθ Μπέιλ, έκανε το 2-0. Όλα έδειχναν πώς η Κύπρος δεν έχει το περιθώριο να κυνηγήσει κάτι στο ματς, ωστόσο το γκολ του Λάμπαν μετά από λάθος έξοδο του Χένεσεϊ στο 36΄ και η αποβολή του Κινγκ στο 47΄ άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Οι Κύπριοι ήταν ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε πόντο.

Οι συνθέσεις
Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Χένεσεϊ, Γκάντερ, Νιλ Τέιλορ, Άσλι Ουίλιαμς, Τσέστερ, Μπέιλ, Κινγκ, Λέντλι, Ρόμπσον-Κανού (84΄ Τζέικ Τέιλορ), Τσερτς (6΄ Κότεριλ), Τζορτζ Ουίλιαμς (58΄ Έντουαρντς).
Κύπρος (Πάμπος Χριστοδούλου): Κίσσας, Αντωνιάδης, Μερκής, Ντόσα Τζούνιορ (29΄ Αγγελή / 85΄ Παπαθανασίου), Νικολάου (68΄ Αλεξάνδρου), Μακρίδης, Λάμπαν, Χριστοφή, Εφραίμ, Κυριάκου, Σωτηρίου.

Δύο βαθμοί μετά από τρεις αγώνες είναι απολογισμός που προβληματίζει για τη μουντιαλική Βοσνία/Ερζεγοβίνη, που έμεινε στο 1-1 με το Βέλγιο. Προηγήθηκε με τον Ντζέκο στο 28΄, μετά από ασίστ του Πιάνιτς, ωστόσο ο Ναϊνγκολάν στο 51΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έδωσε τον πόντο στους «κόκκινους διαβόλους» του Βίλμοτς. Αγωνίστηκε ο Κουρτουά για τους φιλοξενούμενους, με τον γκολκίπερ της Τσέλσι να δείχνει πώς είναι καλά μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι που αντιμετώπισε.

Οι συνθέσεις
Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σαφέτ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μούντσα, Σούντζιτς, Μπέσιτς, Μεντούνγιανιν, Χάτζιτς, Πιάνιτς, Λούλιτς, Σούσιτς (72΄ Βίτσκα), Ιμπίσεβιτς, Ντζέκο.
Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Κομπανί, Βερτόγκεν, Λόμπερτς, Αλντερβάιρελντ, Ντεφούρ (78΄ Φελαϊνί), Ναϊνγκολάν, Αζάρ, Ντε Μπρούιν, Λουκάκου (57΄ Μέρτενς), Οριτζί.

Στην Ανδόρρα το Ισραήλ σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα ματς και είναι πρώτο με έξι πόντους στη βαθμολογία, αν και δυσκολεύτηκε για 80 λεπτά με τους γηπεδούχους. Τρία γκολ πέτυχε ο «μπόμπερ» της Αούστρια Βιέννης Νταμάρι (3΄, 41΄, 82΄), ενώ με πέναλτι ο Χεμέντ στο 96΄ διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 15΄ με πέναλτι ο Ιλντεφόνς Λίμα.

Οι συνθέσεις
Ανδόρρα (Κόλντο Αλβάρες): Πολ, Λίμα (40΄ Αγιάλα), Ρούμπιο (70΄ Πουγιόλ), Γκαρσία, Βάλες, Μανέιρο, Πέπε (83΄ Τοσκάνο), Βιέιρα, Ριέρα, Μαρτίνεζ, Λορένσο.
Ισραήλ (Έλι Γκούτμαν): Μαρσιάνο, Ταλ Μπεν Χαΐμ, Μεσουμάρ, Τίμπι, Βέρμουτ (65΄ Σέχτερ), Νάτχο, Ζάχαβι (70΄ Ραφαέλοφ), Τβάτα, Μπίτον, Νταμάρι (84΄ Χεμέντ), Ταλ Μπεν Χαΐμ ΙΙ.

Η βαθμολογία (2 αγώνες)
1. Ισραήλ 6 (6-2)
2. Βέλγιο 4 (7-1)
3. Ουαλία 4 (2-1)
4. Κύπρος  3 (3-3)
5. Βοσνία 2 (2-3) – 3 αγώνες
6. Ανδόρρα 0 (2-12) – 3 αγώνες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.