Σκόραρε και πάλι ο Ρούντολφ!

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος σκόραρε και πάλι με τη φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην Ιταλία, μαζέψει τα πράγματά του και έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ρούντολφ Γκέργκελι, ο οποίος σκόραρε και πάλι με τη φανέλα της Εθνικής Ουγγαρίας, λίγες μέρες πριν επιστρέψει στην Ιταλία, μαζέψει τα πράγματά του και έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μαγυάροι επικράτησαν με 2-0 της Μολδαβίας εκτός έδρας και διατήρησαν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2012.
 
Το σκορ άνοιξε ο Βάντσακ στο 7ο μόλις λεπτό, ενώ τη νίκη της Ουγγαρίας «σφράγισε» ο Ρούντομφ με σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 83′. Ο νεοαποκτηθείς άσος του Παναθηναϊκού εκτός από το γκολ που σημείωσε, πραγματοποίησε γενικότερα μία πολύ καλή εμφάνιση, ενώ πέτυχε ακόμη ένα τέρμα που ακυρώθηκε, καθώς ένας συμπαίκτης του ήταν σε θέση οφσάιντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.