«Κλείδωσε» τη 2η θέση και μαθαίνει τον αντίπαλο

Ποιοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ; Θα είναι στους ισχυρούς οι "ερυθρόλευκοι"; Όλες οι απαντήσεις που αφορούν στην κλήρωση της 18ης Ιουνίου.

Με τη νίκη του στο Αγρίνιο, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε και μαθηματικά τη 2η θέση του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην κλήρωση που θα διενεργηθεί στις 18 Ιουνίου.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 23 και στις 24 Ιουλίου, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 30 και 31 Ιουλίου. Οι πιθανοί αντίπαλοί του είναι οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση του πρωταθλήματος Ολλανδίας, Αυστρίας, Τσεχίας, Ελβετίας και Τουρκίας.

Στην Ολλανδία τον τίτλο διεκδικούν ο Άγιαξ και η Αϊντχόφεν. Στην Αυστρία στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ΛΑΣΚ Λιντζ. Στην Τσεχία η Πλζεν αναμένεται να τερματίσει στη 2η θέση και στην Ελβετία η Βασιλεία. Στην Τουρκία το τοπίο είναι θολό, με την Γαλατασαράι να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση.

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή, στην κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου ο Ολυμπιακός μπαίνει στο γκρουπ των ισχυρών μαζί με τη Βασιλεία και Αϊντχόφεν (αν τερματίσει 2η), ενώ στο γκρουπ των ανίσχυρων βρίσκονται οι Πλζεν, Γαλατασαράι και ΛΑΣΚ Λιντζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.