Τέλος ο Νιόπλιας από την Εθνική Κύπρου

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κύπρου ανακοίνωσε την Πέμπτη την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια από το πόστο του προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κύπρου ανακοίνωσε την Πέμπτη την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια από το πόστο του προπονητή της Εθνικής ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο, προσφέρθηκε να αποχωρήσει άμεσα μαζί με τους συνεργάτες του. Αυτό έγινε δεκτό από την ΚΟΠ, η οποία έδωσε τα ηνία σε υπηρεσιακή τεχνική ομάδα για τα προσεχή ματς με Ισλανδία και Αλβανία στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αποχωρεί από τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών ο Νίκος Νιόπλιας. Μαζί του αποχωρούν και οι συνεργάτες του Μιχάλης Ιορδανίδης και Νίκος Τσίμπος.
Ο κ. Νιόπλιας, μετά το τέλος του αγώνα με τη Σλοβενία, ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική με τη λήξη του συμβολαίου του τον ερχόμενο Νοέμβριο, ενώ παράλληλα, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ΚΟΠ για άμεση αποχώρηση από τη θέση του.
Ως εκτούτου, έγινε φιλικός διακανονισμός για άμεση αποχώρηση του κ. Νιόπλια και των συνεργατών του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών.
Η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Νιόπλια καθώς και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες τους στην Εθνική Κύπρο και τους εύχεται ότι καλύτερο στη μετέπειτα καριέρα τους.
Για τους εναπομείναντες δύο αγώνες  της Εθνικής Ανδρών στα Προκριματικά του Μουντιάλ 2014 με την Ισλανδία και την Αλβανία στις 11 και 16 Οκτωβρίου, η ΚΟΠ έχει κάνει διευθετήσεις για Υπηρεσιακή Προπονητική Ομάδα, αποτελούμενη από τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων Μιχάλη Χατζηπιερή και το Βοηθό Προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπο Πίττα.
Με την ολοκλήρωση των πιο πάνω υποχρεώσεων της Εθνικής μας, θα ξεκινήσει η διαδικασία για εξεύρεση νέου Ομοσπονδιακού Προπονητή».

Ο Νιόπλας καθόταν στον πάγκο της Κύπρου από τον Ιούνιο του 2011.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.