1ος Όμιλος: Νίκες χωρίς αντίκρισμα για Σερβία, Σκωτία

Σκωτία και Σερβία πήραν εκτός έδρας νίκες για την όγδοη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού του Μουντιάλ 2014, χωρίς, όμως, κανένα βαθμολογικό όφελος ουσίας πλην της καλύτερης τελικής κατάταξης.

Σκωτία και Σερβία πήραν εκτός έδρας νίκες για την όγδοη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού του Μουντιάλ 2014, χωρίς, όμως, κανένα βαθμολογικό όφελος ουσίας πλην της καλύτερης τελικής κατάταξης.

Η Σερβία πέρασε άνετα από το Κάρντιφ το εμπόδιο της Ουαλίας, επικρατώντας με 3-0. Το 0-1 έκανε ο Τζόρτζεβιτς στο 8΄, ο Κολάροφ στο 38΄ με γκολάρα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάρκοβιτς στο 55΄.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, μπαίνοντας στο 58΄ στο παιχνίδι κατόπιν επιλογής του κόουτς Κόουλμαν αλλά δεν κατάφερε, με τη συμμετοχή του ν΄ αλλάξει κάτι στη ροή του αγώνα. Ο Λιούμπομιρ Φέισα (πρώην Ολυμπιακού, νυν Μπενφίκα) αγωνίστηκε για 92 λεπτά κι αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον Πέτροβιτς.

Στα Σκόπια, η ομάδα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι μέχρι το 89΄ κρατούσε την ισοπαλία από τη Σκωτία, η οποία σκόραρε με τον Μαλόνι στο 89΄ και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Οι Σκωτσέζοι του Γκόρντον Στράχαν άνοιξαν το σκορ στο 60΄ με τον Άνια, ενώ ο Κοστόφσκι στο 84΄ ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους.

Η βαθμολογία: 1. Βέλγιο 22, 2. Κροατία 17, 3. Σερβία 11 (9 ματς), 4.Σκωτία 8 (9 ματς), 5. Σκόπια 7, 6. Ουαλία 6.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.