Το Μαυροβούνιο έβγαλε εκτός μάχης την Πολωνία

Η Πολωνία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο ντέρμπι με το Μαυροβούνιο (1-1) και πλέον μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες της για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αγγλία όπως αναμενόταν νίκησε εύκολα τη Μολδαβία με 4-0.

Η Πολωνία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της στο ντέρμπι με το Μαυροβούνιο και πλέον μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες της για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι “πάγωσαν” στο 12′ το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, καθώς ο Νταμιάνοβιτς νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ. Η χαρά στον πάγκο του Μαυροβουνίου κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά. Ο Λεβαντόφσκι στο 16′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς και έφερε το ματς στα ίσα.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες, δεν ήταν όμως αποτελεσματικοί και έτσι πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους ένα βαθμό, με τον οποίο έφτασαν στους 10 στον όμιλο, πέντε λιγότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο και την Αγγλία.

Με περίπατο έπιασε κορυφή

Η Αγγλία όπως αναμενόταν νίκησε εύκολα τη Μολδαβία με 4-0 και πλέον κάθεται στην πρώτη θέση μαζί με το Μαυροβούνιο, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Τζέραρντ με συρτό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 12′ και στο 27′ ο Λάμπερντ πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να διπλασιάσει τα τέρματα των “Λιονταριών”.

Στο 38′ Ο Ουέλμπεκ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, “τσίμπησε” την μπάλα από τον Ναμάσκο και σε κενή εστία σημείωσε το 3-0. Οι δύο από τους τρεις σκόρερ του αγώνα συνδυάστηκαν άψογα στο 51′ για το 4-0. Συγκεκριμένα ο Λάμπερντ έβγαλε την κάθετη μπαλιά από αριστερά και ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με έξοχο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.