Γκοΐαν: «Φαβορί η Ελλάδα»

Την Ελλάδα έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Ντορίν Γκοΐαν.

Την Ελλάδα έχρισε ως φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον προκριματικό όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο Ντορίν Γκοΐαν. Ο Ρουμάνος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης υπογράμμισε πως περιμένει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ συμπλήρωσε πως η Ελλάδα είχε προκριθεί δίκαια στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, μετά τα μπαράζ των δυο ομάδων.

Αρχικά, ο παίκτης των Αρκάδων δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Είμαι μια ενδιαφέρουσα κλήρωση για την ομάδα και θεωρώ ότι θα γίνουν καλές και δυνατές αναμετρήσεις. Νομίζω ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί του ομίλου και εύχομαι στο τέλος των αναμετρήσεων να προκριθούμε μαζί της. Για τα μεταξύ μας ματς θα πω ότι σίγουρα δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουμε, τόσο οι παλαιότεροι όσο και τα νέα παιδιά που θα κληθούν, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Στη συνέχεια, ο 34χρονος αμυντικός δήλωσε για το αν η Ρουμανία ψάχνει εκδίκηση από την Ελλάδα για τον αποκλεισμό της από το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας: «Σε καμία περίπτωση. Τότε η Ελλάδα ήταν καλύτερη και στους δύο αγώνες και προκρίθηκε δίκαια, τώρα είναι διαφορετικά τα παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα επειδή το ματς στο Καραϊσκάκη θα γίνει χωρίς θεατές, αφού είναι γνωστή η δυναμική που προσδίδει στην ομάδα η παρουσία των οπαδών της στην εξέδρα, όμως και πάλι θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά και ασφαλώς να είμαστε και τυχεροί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.