Χωρίς Σβαϊνστάιγκερ τα “πάντσερ”

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν θα ενισχύσει την εθνική Γερμανίας στις προσεχείς αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του EURO 2012.

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) ανακοίνωσε ότι ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα στις προσεχείς αναμετρήσεις της για τα προκριματικά του EURO 2012. Ο διεθνής μέσος της Μπάγερν υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού στη διάρκεια του αγώνα με την Άιντραχτ (1-1), ωστόσο έπαιξε και στους επόμενους τρεις αγώνες των Βαυαρών (με Σάλκε, Ζανκτ Πάουλι και Στουτγάρδη), προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το “εισιτήριο” για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

Η DFB γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της ότι ο Σβαϊνστάιγκερ τέθηκε εκτός αποστολής, αφού συμβουλεύθηκε τους γιατρούς της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, ενώ προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι ο παίκτης αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια “παρά τον πόνο και εξαιτίας της ειδικής αθλητικής κατάστασης της ομάδας του Μονάχου”. Τελικά η Μπάγερν κατέκτησε την τρίτη θέση στη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να πάρει το “εισιτήριο” για τα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η εθνική Γερμανίας υποδέχεται την Ουρουγουάη σε φιλική αναμέτρηση στις 29 Μαΐου, ενώ στη συνέχεια θα δώσει δύο αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2012. Αρχικά η “νατσιονάλμανσαφτ” θα αναμετρηθεί με την Αυστρία στη Βιέννη στις 3 Ιουνίου και τέσσερις ημέρες αργότερα με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.