Και πάλι εκτός ο Μπάλακ

Για ακόμα μία φορά ο Γιοακίμ Λεβ άφησε εκτός εθνικής τον Μίκαελ Μπάλακ...

Την αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τους προσεχείς τρεις αγώνες της ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιοακίμ Λεβ, ο οποίος «αγνόησε» γι΄ ακόμη μια φορά τον 34χρονο Μίκαελ Μπάλακ. Ο 21 ετών μέσος της Γκλάντμπαχ, Μάρκο Ρόις, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ανδρών, ενώ ο χαφ της Λεβερκούζεν, Ζίμον Ρόλφες, επιστρέφει ύστερα από διάστημα 19 μηνών. Η «νατσιονάλμανσαφτ» αντιμετωπίζει την Ουρουγουάη σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στο Ζινσχάιμ, ενώ στη συνέχεια θα δώσει δύο αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2012, με την Αυστρία στη Βιέννη στις 3 Ιουνίου και με το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού τέσσερις ημέρες αργότερα.

Η απόφαση του Λεβ να μείνει εκτός ο Μπάλακ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί για τα «πάντσερ» από πέρυσι και πιο συγκεκριμένα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής, δεν αποτελεί έκπληξη. Ο μέσος της Λεβερκούζεν, ο οποίος έχει φορέσει 98 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν έχει επανέλθει ακόμη στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ύστερα από δύο μεγάλα διαστήματα αποχής, λόγω τραυματισμών. «Η απόφαση (σ.σ. να μην κληθεί ο Μπάλακ) πάρθηκε σε συνεννόηση μαζί του» δήλωσε ο Λεβ για το θέμα και συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε σε τακτική επαφή τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ συναντηθήκαμε προσωπικά στο τέλος Μαρτίου».

Ο Μπάλακ είδε τη θέση του στην εθνική ομάδα να παίρνει ο Σάμι Κεντίρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρότι αναρρώνει από τραυματισμό στους προσαγωγούς, και γι΄ αυτό έχει «φουντώσει» στα γερμανικά ΜΜΕ η φημολογία αν η διεθνής καριέρα του έχει τελειώσει.

Στο μεταξύ, εκτός αποστολής της εθνικής Γερμανίας, επίσης λόγω τραυματισμού, έμειναν οι αμυντικοί Περ Μερτεζάκερ (Βέρντερ Βρέμης) και Τζερόμ Μπόατενγκ (Μάντσεστερ Σίτι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.