Τσιώλης: “Η παρακαταθήκη μου”

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε πως ο Αστέρας Τρίπολης χρειάζεται να εμπλουτίσει με περισσότερους Έλληνες παίκτες το ρόστερ του.

Ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε πως ο Αστέρας Τρίπολης χρειάζεται να εμπλουτίσει με περισσότερους Έλληνες παίκτες το ρόστερ του. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στον Sentra-fm για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Τρίπολης. Αναλυτικά είπε:

Για τα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό:
«Η πρώτη ήττα στην έδρα μας θα ερχόταν κάποια στιγμή. Την Τετάρτη κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Χάσαμε ευκαιρίες, όμως στο ποδόσφαιρο μετράει το γκολ και αυτό το πέτυχε ο Λεβαδειακός. Οι παίκτες μου ανυπομονούσαν για το παιχνίδι της Κυριακής, καθώς ήθελαν τη ρεβάνς. Αυτό επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, δεν κινδυνέψαμε πολύ, παρά μόνο σε λίγες στιγμές. Ελέγξαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει γκολ και νωρίτερα».

Για τον σκόρερ Μπαρτολίνι:
«Έχει ικανότητα στις στημένες φάσεις ο Μπαρτολίνι και πέτυχε ένα γκολ πολύτιμο, όπως είχε κάνει και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Πλέον απομακρυνόμαστε από την ζώνη του υποβιβασμού που τα προηγούμενα χρόνια ο Αστέρας πάλεψε για την παραμονή του, ενώ μείναμε κοντά στην 5η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον ΟΦΗ και γιατί όχι να κάνουμε κάτι καλύτερο».

Για το αν μπορεί ο Αστέρας να κάνει το κάτι παραπάνω:
«Έχουμε ξεφύγει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη και πιστεύω ότι μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Ο Αστέρας είναι ομάδα οργανωμένη όπως λίγες στην Ελλάδα και μπορεί να θέτει υψηλούς στόχους. Υπάρχει οικονομική συνέπεια, πράγμα σπάνιο πλέον στην Ελλάδα, και καλές εγκαταστάσεις για να δουλέψεις. Συνθήκες ιδανικές για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές. Ο Αστέρας έχει καλό και ποιοτικό ρόστερ. Πρέπει να κοιτάξει να ελληνοποιήσει την ομάδα, για να έχει συνέχεια αυτή η πορεία και να μην κάνει τόσες πολλές μεταγραφές ξένων παικτών κάθε χρόνο. Παράλληλα, την επόμενη Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με την Κέρκυρα για το Κύπελλο, όπου μπορεί να διακριθεί η ομάδα. Μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα ο Αστέρας».

Για τις συγκυρίες στην καριέρα ενός προπονητή:
«Παίζουν ρόλο τα. κακά φεγγάρια, η ρέντα στην πορεία ενός προπονητή. Πέρυσι στον Άρη κάναμε ένα νικηφόρο σερί. Το καλοκαίρι μετά από πολύμηνη προετοιμασία και προβλήματα, είχαμε καλή απόδοση αλλά χάσαμε πολλούς βαθμούς στο τέλος από ατυχία. Αν είχαμε έξι βαθμούς παραπάνω θα βρισκόμασταν στην 3η ή 4η θέση. Τώρα, στην Τρίπολη τα πράγματα είναι αλλιώς. Είναι καλό να αναλαμβάνουν Έλληνες προπονητές στα μέσα της σεζόν, γιατί ξέρουν καλύτερα το πρωτάθλημα. Ερχόμενος βρήκα μια ομάδα σε καλή κατάσταση, με ρόστερ που γνώριζα και από πέρυσι. Βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά και όλα πήραν τον δρόμο τους».

Για το έργο που θέλει να αφήσει στον Αστέρα ο Τσιώλης:
«Θα ήθελα να δώσω ένα στίγμα, αυτό που τους αξίζει, να μπορεί να διεκδικεί κάτι περισσότερο, στα play off, στα ημιτελικά Κυπέλλου. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις και μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο. Επίσης θέλω να κάνω 5-6 παιδιά επαγγελματίες από την ομάδα Κ20. Να δώσω χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά και να αφήσω 4-5 παίκτες στην πρώτη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.