Ο επόμενος Κρόιφ ετών... 1

Όλοι μείναμε με ανοιχτό το στόμα όταν μάθαμε πως η Βένλο πριν από μερικές μέρες έκανε συμβόλαιο σε άνθρωπο που δεν είναι ακόμα ποδοσφαιριστής και βρίσκεται εν ζωή μόλις... ένα χρόνο και έξι μήνες.
Δημοσίευση: 30/04/2011 - 22:01

Όλοι μείναμε με ανοιχτό το στόμα όταν μάθαμε πως η Βένλο πριν από μερικές μέρες έκανε συμβόλαιο σε άνθρωπο που δεν είναι ακόμα ποδοσφαιριστής και βρίσκεται εν ζωή μόλις... ένα χρόνο και έξι μήνες. Ό λόγος για τον 18άμηνο μπόμπιρα, Μπαρκ Βαν Ντερ Μέι που με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες έχει κλέψει τις καρδιές την Ολλανδικής ομάδας και στα μάτια του βλέπουν τον νέο Γίοχαν Κρόιφ.

« Ο Μπάρκ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε με τις ικανότητες του και εντυπωσίασε τον παίκτη μας, Κεν Λέμανς. Μιλάμε για ένα δεξιοπόδαρο παίκτη με πολύ καλή τεχνική, επιμονή και το κυριότερο κατάγεται από ποδοσφαιρική γενιά καθώς ο παππούς του έχει ασχοληθεί με το επάγγελμα αυτό πριν πολλά χρόνια» ήταν τα λεγόμενα της διοίκησης της Βενλό.

Όλο αυτό το θέμα έχει δημιουργηθεί μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον πιτσιρικά να διαχειρίζεται την μπάλα με μεγάλη ευχέρεια και άνεση. Το ερώτημα που πλανιέται είναι αν η κίνηση αυτή έγινε με σκοπό την επένδυση προς το μέλλον ή απλά για εντυπωσιασμό.