Σε ρόλο κόουτς ο Φαν ντερ Σαρ

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Εντουιν Φαν ντερ Σαρ στον Αγιαξ, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό ρόλο, εκείνον του προπονητή.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Εντουιν Φαν ντερ Σαρ στον Αγιαξ, αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό ρόλο, εκείνον του προπονητή. Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα goal.com, ο Ολλανδός τερματοφύλακας, που έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, δεν αποκλείεται να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα το καλοκαίρι του 2012.

Μέχρι στιγμής, ο 40χρονος γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά του για το τι θα κάνει αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σύμφωνα με φήμες, ο πρώην συμπαίκτης του στον Αγιαξ Φρανκ ντε Μπουρ, νυν προπονητής του «Αίαντα» έχει προτείνει στον Φαν ντερ Σαρ θέση προπονητή των τερματοφυλάκων του ολλανδικού συλλόγου.

Ωστόσο, ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ, που έχει κατακτήσει με τον Αγιαξ ένα Τσάμπιονς Λιγκ και ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, έχει δηλώσει ότι, πριν αποδεχτεί οποιαδήποτε προσφορά, θέλει να κάνει πρώτα ένα διάλειμμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.