Στα ημιτελικά Άγιαξ, Ναϊμέγκεν και… Καραγκούνης

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ολλανδίας με τον Άγιαξ, τη Ναϊμέγκεν και την Τσβόλε του Θανάση Καραγκούνη να ακολουθούν την Άλκμααρ και να συμπληρώνουν την τετράδα.

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του κυπέλλου Ολλανδίας με τον Άγιαξ, τη Ναϊμέγκεν και την Τσβόλε του Θανάση Καραγκούνη να ακολουθούν την Άλκμααρ και να συμπληρώνουν την τετράδα. Και οι τρεις ομάδες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο μεγάλο ντέρμπι ο Άγιαξ επικράτησε 3-1 της Φέγενορντ που προηγήθηκε στο Άμστερνταμ με γκολ του Μποέτιους στο 7′, αλλά τελικά αποχώρησε με το κεφάλι κάτω εξαιτίας των τερμάτων που πέτυχαν για τον «Αίαντα» οι Φίσερ (34′), Μπόγιαν (68′) και Σερέρο (90’+2′). Το 1-0 με σκόρερ τον Βερμάιλ από το 8′ ήταν αρκετό για τη Ναϊμέγκεν απέναντι στην Ουτρέχτη, ενώ το σκορ της βραδιάς πέτυχε η Τσβόλε.

Η ομάδα του Θανάση Καραγκούνη συνέτριψε με 5-1 την ερασιτεχνική Φαν Κάικ, με τον πρώην άσο του Ατρόμητου να περνάει στον αγώνα σαν αλλαγή στο 46′ αντί του Τόμας και να φτιάχνει το τέταρτο γκολ της ομάδας του το οποίο σημείωσε ο Μαχμούντοφ στο 60′. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78′, ενώ για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής σημείωσε ο Φαν Φέεν στο 70′. Φαν Χίντουμ (3′) και Φαν Ντερ Βερφ (16′) πέτυχαν τα δύο πρώτα γκολ της Τσβόλε, ενώ το τρίτο ήταν αυτογκόλ του Φαν Γκέρβεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.