Άγιαξ kampioen… Άγιαξ πρωταθλητής… (video)

Ο Αίαντας αντέδρασε στον αποκλεισμό από την Τότεναμ.Νίκησε 4-1 την Ουτρέχτη, πήγε στο +3 από την Άιντχοφεν και καθώς έχει +14 στην διαφορά τερμάτων από την αντίπαλό του πανηγύρισε την επιστροφή στην κορυφή μετά από το 2014

Η καλύτερη αντίδραση στον αποκλεισμό σοκ από την Τότεναμ ήταν η κατάκτηση του τίτλου. Ο Άγιαξ με το 4-1 απέναντι στην Ουτρέχτη πήγε στο +3 από την PSV Άιντχοφεν και καθώς έχει +14 στην διαφορά τερμάτων από την αντίπαλό του πανηγύρισε την επιστροφή στην κορυφή μετά από το 2014!

Το ματς με την Ουτρέχτη ξεκίνησε με σοκ καθώς στα τριάντα-επτά δευτερόλεπτα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπουσαΐντ το πιο γρήγορο γκολ που δέχεται ο Άγιαξ στο γήπεδό του μετά από 22 χρόνια!!!

Αμέσως όμως, ηρέμησε, έτρεξε, πίεσε, έπνιξε την Ουτρέχτη και ισοφάρισε με τον Χούντελαρ στο 14ο λεπτό! Ο σκόρερ έχασε άλλες δύο ευκαιρίες ενώ και ο Ζιγιές άγγιξε το γκολ με φάουλ αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το 45ο λεπτό όταν ο Φαν ντε Μπέικ με κεφαλιά έγραψε το 2-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ κυριάρχησε και πέτυχε άλλα δυο γκολ με τον Τάντιτς στο 75ο και το 80ο λεπτό του αγώνα. Λίγο πριν το τέλος ο Τραορέ σημάδεψε το δοκάρι της Ουτρέχτης.

Ο Αγιαξ είναι στο +3 από την PSV Άιντχοφεν και έχει +14 στην διαφορά τερμάτων… το πρωτάθλημα δεν το χάνει!

Το ματς έκλεισε με τον Άγιαξ να κάνει άλλα δύο ρεκόρ καθώς έφτασε τα 115 γκολ στο πρωτάθλημα καταρρίπτοντας ο δικό του ρεκόρ των 112 γκολ της σεζόν 97/98 και τον Τάντιτς να γίνεται ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του Αίαντα που βρίσκει δίχτυα για δέκα συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια μετά τους Κρόιφ, Λίτμανεν και Ρουίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.