Επιβεβαίωση ενδιαφέροντος

Παραδέχτηκε πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο Στέιν Σχάαρς.
Δημοσίευση: 24/12/2010 - 11:06

Παραδέχτηκε πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ο Στέιν Σχάαρς. Ο Ολλανδός μέσος της Άλκμααρ τόνισε πως οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τη διοίκηση της ομάδας του, όμως αυτός προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Επίσης, τόνισε πως αν δεν καταφέρει να πάρει μετεγγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα, τότε θα προτιμούσε να παραμείνει στην Ολλανδία.

Ο Σχάαρς τόνισε σε ολλανδική ιστοσελίδα: «Ο Παναθηναϊκός ρώτησε την Αλκμάαρ για το κόστος της μεταγραφής και ενημέρωσε τον σύλλογο ότι τον ενδιαφέρει πολύ η περίπτωσή μου. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει η μεταγραφή».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, μπορεί να μεταπηδήσω σε άλλο σύλλογο. Επίσης θεωρώ ότι δεν υπήρξε επαφή με τον Παναθηναϊκό. Η προτεραιότητά μου είναι η Αγγλία, η Ισπανία και ίσως η Ιταλία. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου η Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα του μεγέθους της Φέγενορντ. Είναι ένας σύλλογος με φανατικό κοινό, Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι επίσης από τα καλύτερα. Είναι πάντα μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος και παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Champions League. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Στόχος μου είναι να παραμείνω στην Αλκμάαρ».