Γκέλα για Αγιαξ στο 92′

Η Ρόντα με γκολ του 18χρονου Νγκομπό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2 την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγιαξ "γκρεμίζοντάς" τον από την κορυφή.

Η Ρόντα με γκολ του 18χρονου Νγκομπό στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 2-2 την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αγιαξ “γκρεμίζοντάς” τον από την κορυφή. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά τραγικοί στην επανάληψη αδυνατώντας να δημιουργήσουν έστω και μια καλή φάση. Το σκορ άνοιξε στο 27′ με κεφαλιά του Μίλικ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκούντελι, ενώ δυο λεπτά αργότερα έγινε και το 2-0 μετά από λάθος του Πέτερσον και σουτ του Ελ Γκάζι έξω από την περιοχή.

Ο παίκτης της Ρόντα διόρθωσε, όμως, την επιπόλαιη ενέργειά του δίνοντας την ασίστ στον Πέπον, με την τελευταία να σημειώνει με προβολή το 1-2 στο 34′. Ο Αίαντας σώθηκε από το 2-2 στο 43′, όταν ο Ινσεμάν σούταρε, αλλά ο Σινγκράβεν έκοψε την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγιαξ δεν εμφανίστηκε… Η Ρόντα είχε την υπεροχή, στο 84′ ο Πέπον έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσει το 2-2, αλλά αυτό τελικά συνέβη στο 92′ με τέρμα που πέτυχε ο Νγκομπό που είχε μπει ως αλλαγή στη θέση του Πέτερσον. 

Το αποτέλεσμα
Ρόντα – Αγιαξ 2-2
0-1 Μίλικ (27)
0-2 Ελ Γκάζι (29)
1-2 (35) Πέπον
2-2 (90+2) Νγκομπό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.