Τέσσερα η PSV στην Χέρακλες (video)

Η PSV Αιντχόφεν πέρασε άνετα από το Αλμέλο καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο «Πόλμαν» της Χέρακλες με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος μετά από 16 αγωνιστικές.

Η PSV Αιντχόφεν πέρασε άνετα από το Αλμέλο καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο «Πόλμαν» της Χέρακλες με 4-0 και παρέμεινε στην κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος μετά από 16 αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, πιο ποιοτικοί, είχαν την κατοχή της μπάλας και προηγήθηκαν στο 12 με τον Μπεργκβάιν ο οποίος μετά την πάσα του Χέντριξ έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε ιδανικά τον Μπλάζβιτς για το 0-1.

Στο 33’ η Αιντχόφεν έκανε το 0-2 όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Γκούτι, ο Ντε Γιονγκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και με μια δεύτερη ο Σβάαμπ έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και μετά από χρήση του VAR, ο διαιτητής του αγώνα Ντένις Χίγκλερ απέβαλε τον Ντροστ για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Ροζάριο αφήνοντας την Χέρακλες με δέκα παίκτες.

Στην επανάληψη στο 79’ η Αιντχόφεν έκανε το 0-3 όταν μετά την σέντρα του Λοσάνο ο Ντάμφρις με κεφαλιά νίκησε τον Μπλάζβιτς.

Στο 90’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Χέρακλες και σουτ του Ντάμφρις η μπάλα βρήκε πάνω στα προτεταμένα χέρια του Τσιμπόρα πάνω στην γραμμή εστίας της Χέρακλες. 

Και πάλι μετά από την χρήση του VAR ο Χίγκλερ έδειξε το σημείο του πέναλτι και απέβαλε τον νεαρό γερμανό μπακ αφήνοντας τους γηπεδούχους με εννέα παίκτες.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαστόν Περέιρο αλλά ο Μπλάζβιτς έπεσε στην γωνία του και απόκρουσε. 

Στην εξέλιξη όμως της φάσης και μετά από σέντρα του Μάλεν ο Γκαστόν Περέιρο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-4.

Για την Χέρακλες μοιραίος παίκτης ο Κούβας ο οποίος σπατάλησε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.