Μόχθησε αλλά νίκησε ο Άγιαξ (video)

Στην κορυφή και αήττητος παρέμεινε ο Άγιαξ που νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από το Άμστερνταμ. Ο πρωτοπόρος της Έρεντιβίζιε έφτασε τις 8 νίκες σε 10 παιχνίδια ύστερα από την νίκη κόντρα στην Βάλβαϊκ (1-2).

Στην κορυφή και αήττητος παρέμεινε ο Άγιαξ που νίκησε για δεύτερη σερί αγωνιστική μακριά από το Άμστερνταμ. Ο πρωτοπόρος της Έρεντιβίζιε έφτασε τις 8 νίκες σε 10 παιχνίδια ύστερα από την νίκη κόντρα στην Βάλβαϊκ (1-2).

Η ομάδα του Τεν Χαχ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο. Η ουραγός του πρωταθλήματος Βαλβαϊκ άγγιξε το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Λέμανς ενώ είχε και μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει προς το τέλος του ημιχρόνου με τον Έλμπερς.

Ο Άγιαξ έκανε φάσεις και έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος όμως το γκολ το βρήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου με τον Ντούσαν Τάντιτς που αξιοποίησε την πάσα του Ντεστ και άνοιξε το σκορ (46ο λεπτό 1-0). Στο 63ο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπακαρί να σκοράρει μετά από δύο χρόνια με τη φανέλα της Βάλβαϊκ. Ο Άγιαξ άγγιξε το γκολ με τον Φέλτμαν που έιχε δοκάρι μετά το κόρνερ του Τάντιτς στο 70ο λεπτό και το βρήκε έξι λεπτά αργότερα με τον Κούινσι Πρόμες που και αυτός έφτασε τα έξ γκολ στο πρωτάθλημα. 

Ο Άγιαξ με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά από 10 αγωνιστικές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, υποδέχεται την Τσέλσι (23/10 19.55) για την 3η αγωνιστική του Champions League και ακολουθεί το ματς με τη Φέγενορντ στο Άμστερνταμ (27/10). Η Βάλβαϊκ παρέμεινε στο ”βυθό” της βαθμολογίας με μόλις ένα βαθμό.

Βάλβαϊκ: Φαέσεν, Γκάαρι, Ντελκρουά, Μούλντερ, Μπακαρί, Σπίρινγκς, Ρίενστρα, Λέμανς (86′ Βερμούλεν), Ταχίρι, Έλμπερς (78′ Σο), Φέντε (64′ Μάατσεν)

Άγιαξ: Ονανά, Βέλτμαν, Μπλιντ, Μαζράουϊ (59′ Σχααρς), Ντεστ, Μαρτίνες, Φαν Ντε Μπεκ, Πρόμες (87′ Άλβαρεζ), Ζιγές (59′ Νέρες), Τάντιτς, Χούντελααρ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.