«Τεσσάρα» χωρίς να ιδρώσει (video)

Η Αϊντχόφεν, χωρίς να «ιδρώσει», επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Τσβόλε και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος, την οποία μοιράζεται με τον Άγιαξ.

Η Αϊντχόφεν, χωρίς να «ιδρώσει», επικράτησε με 4-0 εκτός έδρας της Τσβόλε και σκαρφάλωσε στην κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος, την οποία μοιράζεται με τον Άγιαξ.

Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτη στο 13 με τον Μάλεν και στο ίδιο λεπτό με τον 17χρονο Ιχατάρεν. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Μάλεν που αγωνίζονταν στην κορυφή της επίθεσης απείλησε την εστία του Μους χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Τσβόλε είχε την κατοχή σε μεγάλο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως αυτό που της έλλειπε ήταν η καλή τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Τζον Στέγκεμαν είχε διάθεση όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει όσο θα ήθελε ώστε να προηγηθεί. Αυτό το έκανε η Αϊντχόφεν στο 39ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Ροσάριο που σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η PSV, ανέβασε την απόδοσή της και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει τρία ακόμη γκολ. στο 68 ο Μάλεν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Ντοάν, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 51 στη θέση του τραυματία Μπρούμα, με υπέροχο πλασέ έκανε το 3-0 με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αϊντχόφεν. 
Ο Ντοάν, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος Ιάπωνας που σκόραρε για την PSV!

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκουτιέρεζ στο 94, που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο στο 79. Ο Μεξικανός σκοράρει για πρώτη φορά φέτος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.