Αγχωτική νίκη για τον πρωτοπόρο Άγιαξ (video)

Η Χρόνιγκεν άντεξε για 77 λεπτά, έμεινε με δέκα παίκτες (73' αποβολή Βάρμερνταμ) και ήρθε ο Μαρτίνες με τον Χούντελααρ να δώσουν τη λύση για τον Άγιαξ μέσα σε δύο λεπτά (77'-79', 2-0)

Η Χρόνιγκεν άντεξε για 77 λεπτά, έμεινε με δέκα παίκτες (73′ αποβολή Βάρμερνταμ) και ήρθε ο Μαρτίνες με τον Χούντελααρ να δώσουν τη λύση για τον Άγιαξ μέσα σε δύο λεπτά (77′-79′, 2-0)

Η ομάδα του Τεν Χαχ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο δεύτερο με την Χρόνιγκεν να αντιστέκεται μέχρι το 77ο λεπτό.

Ο Βάρμερνταμ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση σε εκτέλεση πλαγίου και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αργεντινός Μαρτίνες με το πρώτο του γκολ στην Ολλανδία άνοιξε το σκορ στο 77ο λεπτό. Δύο λεπτά αργότερα ο Χούντελααρ που είχε περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος πήρε την ασίστ από τον Φαν Ντε Μπεκ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 79ο λεπτό.

6η νίκη για τον Άγιαξ, 4η στην έδρα του, ακολουθεί το παιχνίδι στο Μεστάγια κόντρα στην Βαλένθια για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του champions league.

Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Ταλιαφίκο, Μαζραουί(67’Ντεστ), Μπλιντ, Φαν Ντε Μπεκ, Μαρτίνες, Νέρες (58′ Χούντελααρ), Πρόμες, Τάντιτς (82’Σ.Ντε Γιονγκ)

Χρόνιγκεν: Παντ, Φαν Χίντουμ, Ζέιφαουκ,Ιτακούρα, Τε Βίρικ Ματουσίβα, Ελ Μεσαουντί, Λούντκβιστ (Ελ Χανκούρι), Χρούστιτς(70’Γκούντμουντσον), Βάρμερνταμ, Μπένσχοπ (83’Άμπσαλεμ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.