«Τζον, με βλέπεις;» (video)

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, αναδείχτηκε παίκτης της εβδομάδας και η Βίλεμ ζήτησε μέσω social media την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι πρώτος σκόρερ στην Eredivisie, αναδείχτηκε παίκτης της εβδομάδας και η Βίλεμ ζήτησε μέσω social media την κλήση του στην Εθνική Ελλάδας!

Ο 20χρονος Έλληνας επιθετικός, μετακόμισε στην ομάδα του Τίλμπουρχ τον περασμένο Ιανουάριο από τη Μπόχουμ και ήδη από πέρσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, όμως φέτος είναι «καυτός» από το ξεκίνημα.

Μετά τα δύο γκολ του στις 2 Αυγούστου απέναντι στη Ζβόλε, την Κυριακή οδήγησε τη Βίλεμ στη νίκη με 3-2 επί της Φορτούνα Σίταρντ με άλλα δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, το δεύτερο μετά από κόρνερ του Μάριου Βρουσάι.

Ο Παυλίδης με τέσσερα γκολ είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ της Eredivisie και με τις επιδόσεις του, έχει κάνει τους φίλους της Βίλεμ να ξεχάσουν το περσινό επιθετικό δίδυμο των Φραν Σολ και Αλεξάντερ Ίσακ.

Αναδείχτηκε μάλιστα παίκτης της εβδομάδας από την έγκυρη ολλανδική ιστοσελίδα Voetbal International – που γράφει χαρακτηριστικά ότι «ένα νέο φαινόμενο της Βίλεμ έχει γεννηθεί»- , με τον προπονητή του Άντρι Κόστερ να δηλώνει:

«Μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις, αλλά αν συνεχίσει να σκοράρει δεν με νοιάζει που θα παίζει. Ήταν πολύ σημαντικός από πέρσι».

Ο ίδιος ο Παυλίδης μένει ταπεινός: «Απλά κάνω τη δουλειά μου. Ο Σολ και ο Ίσακ τα πήγαν πολύ καλά εδώ, το ίδιο θέλω να κάνω κι εγώ».

Η Βίλεμ πάντως, μέσω social media πόσταρε video από τους πανηγυρισμούς του Παυλίδη μετά το τελευταίο ματς και …έκλεισε το μάτι στον Τζον Φαν’τ Σχιπ εν’ όψει των προσεχών υποχρεώσεων της Εθνικής με την ατάκα «Τζον, με βλέπεις;».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.