Παραλίγο να αυτοκτονήσει η Φέγενορντ! (video)

Η Φέγενορντ προηγήθηκε 3-0 επί της Ντεν Χάαχ, κατέβασε στροφές και παραλίγο να το πληρώσει, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με δύο αυτογκόλ (3-2)!

Η Φέγενορντ προηγήθηκε 3-0 επί της Ντεν Χάαχ, κατέβασε στροφές και παραλίγο να το πληρώσει, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν με δύο αυτογκόλ (3-2)!

Η ομάδα του Γιαπ Σταμ, ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 6ο λεπτό ο Χαπς ανατράπηκε στην περιοχή και ο Κάρσντορπ έγραψε το 1-0 από το σημείο του πέναλτι.

Στο 12ο λεπτό, το ματς διακόπηκε για λίγο καθώς οι φίλοι των φιλοξενούμενων, σε μία συγκινητική χειρονομία εκτόξευσαν χιλιάδες λούτρινα κουκλάκια σε 1000 μικρούς ασθενείς παιδιατρικού νοσοκομείου του Ρότερνταμ.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν έδειξαν παρόμοιες διαθέσεις φιλανθρωπίας και στο 21ο λεπτό έκαναν το 2-0, με τον Σινιστέρα να κλέβει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα Χαφεκότε και να «σερβίρει» το γκολ για τον Νάρσινγκ.

Στο 33′ ο Μέιερς έκανε χέρι στην περιοχή και η Φέγενορντ έγραψε το 3-0 με πέναλτι του Φερ.

Οι γηπεδούχοι, είχαν τετ – α – τετ για μεγαλύτερο σκορ στις αρχές του β’ μέρους με τους Λάρσον και Νάρσινγκ, όμως δεν καθάρισαν το ματς και όταν αποφάσισαν να…ξεκουραστούν για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης με την Ρέιντζερς, παραλίγο να το πληρώσουν ακριβά.

Στο 77′, η Ντεν Χάαχ μείωσε όταν ο Ιέ στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Φερμίρ αθελά του, ενώ στο 83′ έγινε τ 3-2, με τον Χόοσενς να εκτελεί φάουλ και τον Τάπια να «καρφώνει» τον τερματοφύλακά του με κεφαλιά!

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Φέγενορντ πέτυχε δύο αυτογκόλ στο ίδιο ματς Eredivisie, αλλά τελικά δεν το πλήρωσε και παραμένει αήττητη με δύο σερί νίκες και ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, ενώ η Ντεν Χάαχ επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο σερί τρίποντα.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ:
Φερμίρ – Κάρσντορπ, Μποτεγκίν, Ιέ, Χαπς – Κιοκτσού, Τάπια, Φερ (76′ Τόορνστρα) – Νάρσινγκ, Σινιστέρα (72′ Αζαρκάν), Λάρσον (62′ Γιόργκενσεν).
ΝΤΕΝ ΧΑΑΧ: Χαφεκότε, – Φαν Έβαϊκ, Μπιούχελσνταϊκ, Πίνας, Μέιερς – Ίμερς, Μπάκερ (46′ Σιμπίτσκι), Χόοσενς – Ουλντ-Τσικ (46′ Μαλόουν), Νέσιντ, Φάλκενμπουρχ (79′ Σάμερβιλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.