“Ζορίστηκε” η PSV

Με αρκετό άγχος, η PSV κέρδισε με 2-1 τη Χρόνινχεν στο "Philips Stadium" σε παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Eredivisie και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με αρκετό άγχος, η PSV κέρδισε με 2-1 τη Χρόνινχεν στο “Philips Stadium” σε παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της Eredivisie και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Η ομάδα του Αϊντχόφεν ήταν σαρωτική στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 με δύο τέρματα του Χίρβινγκ Λοθάνο στο 15′ και στο 19′, ενώ άγγιξε το γκολ σε άλλες τρεις περιπτώσεις με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στην πίεση με εντυπωσιακές επεμβάσεις του Παντ, μείωσαν σε 2-1 με τον Ράις στο 34′, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Λοθάνο τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από σύγκρουση με τον Χαντβέρκερ, έγινε αναγκαστικά αλλαγή και πήγε άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Η αποχώρηση του Μεξικανού σταρ της PSV αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν εμφανέστατα επηρεασμένοι στο δεύτερο μέρος, η Χρόνινχεν πήρε επιθετικά ρίσκα και άγγιξε την ισοφάριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπρουνς στο 85′.

H PSV συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει φτάσει πλέον τους 52 βαθμούς, ενώ η Χρόνινχεν βρίσκεται πλέον στην επικίνδυνη ζώνη (16η) με 18 βαθμούς.  

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Eredivisie: 

Χέρακλες – Τσβόλε 0-2 (16′ Φαν Ντούινεν, 55′ Τι)

Εξέλσιορ – Ντε Χράαφσαπ 2-0 (76′ Μπρούινς, 90′ Ελ Χαμνταουί)

Φένλο – Έμεν 2-3 (20′, 67′ Οπόκου – 25′ Μπάνικ, 63′ Αρίας, 90′ Χακόν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.