Νίκη και ρεκόρ για την Αϊτνχόφεν! (video)

Η PSV χάρη στο γκολ του Λοσάνο επιβλήθηκε της Εξέλσιορ, φτάνοντας τις 22 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση ρεκόρ για το σύλλογο από το Αϊντχόφεν.

Η PSV χάρη στο γκολ του Λοσάνο επιβλήθηκε της Εξέλσιορ, φτάνοντας τις 22 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, επίδοση ρεκόρ για το σύλλογο από το Αϊντχόφεν.

Οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι είχαν σκοράρει στα 15 προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, απείλησαν στο 7′, ωστόσο η μπάλα από το σουτ του Φαν Ντάουνεν και την κόντρα του Μπρένετ, πήγε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ζουτ.

Η ομάδα του Κοκού συναντήθηκε με το γκολ στην πρώτη καλή ευκαιρία της, όταν στο 17 ο Αρίας βρήκε τον Ντε Γιονγκ, ο οποίος με καταπληκτικό τακουνάκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Λοσάνο, με τον Μεξικανό να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι πρωτοπόροι του ολλανδικού πρωταθλήματος είχαν υψηλό tempo, κατοχή που υπερέβη το 60%, 17 επιθετικές προσπάθειες -εκ των οποίων οι 5 προς την εστία- αλλά και ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ζβάρτχουντ, είχε τις απαντήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κοκού ήταν φανερά κουρασμένοι, δεν είχαν την ενέργεια του πρώτου μέρους, απώλεσαν ευκαιρίες με τους Λοσάνο, Μπέργκβαϊν και Ντε Γιονγκ, στο τέλος αγχώθηκαν αλλά τελικώς κράτησαν την πολύτιμη νίκη, 19η στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας πλέον συγκομιδή 58 βαθμών, με την Εξέλσιορ να μένει στους 25.

Αϊντχόφεν: Ζουτ –  Αρίας, Σβάαμπ, Ισιμάτ-Μιρέν, Μπρένετ –  Ράμζελααρ, Χέντριξ, Μάουρο Ζούνιορ (74′ Ροσάριο) – Λοσάνο, Ντε Γιονγκ (αρχ.), Μπέργκβαϊν

Εξέλσιορ: Ζβάρτχουντ – Καράμι, Ματάι, Φες (83′ Χαντουίρ), Φορτές –  Φάικ, Χάσπολατ (61′ Γκαρσία), Μεσάουντ (72′ Βερμόλεν) – Φαν Ντάουνεν, Μπράουνς (αρχ.), Έλμπερς

STAT ATTACK

Η Αϊντχόφεν για πρώτη φορά στην ιστορία μετράει 22 σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, το απόλυτο ανήκει στον Άγιαξ από το 1973 με 35.

Μπήκε ένα τέλος στο σερί της Εξέλσιορ, η οποία είχε βρει δίχτυα στα 15 προηγούμενα εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Ο Λοσάνο έχει 13 γκολ και 6 ασίστ στην τρέχουσα σεζόν, ουδείς άλλος έχει τέτοιους αριθμούς στη φετινή Eredivisie. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.