H Oυτρέχτη τιμώρησε την Φέγενορντ στις καθυστερήσεις (video)

Σε ματς - θρίλερ για την 27η Αγωνιστική της Eredivisie, η Ουτρέχτη κέρδισε 3-2 την Φέγενορντ, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Σε ματς – θρίλερ για την 27η Αγωνιστική της Eredivisie, η Ουτρέχτη κέρδισε 3-2 την Φέγενορντ, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Το ματς έγινε μέσα σε κλίμα συγκίνησης, καθώς οι φίλοι των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη των τεσσάρων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις 18 Μαρτίου στην επίθεση το κέντρο της Ουτρέχτης. Πριν από το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με τον τεχνικό των γηπεδούχων Ντικ Αντφοκάατ να δακρύζει, ενώ στο 18′ οι οπαδοί διέκοψαν το ματς για παρατεταμένο χειροκρότημα ενός λεπτού.

Η Φέγενορντ, με την δεύτερη σερί ήττα έπεσε στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μπλέξει σε μάχη πλέι – οφ για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η Ουτρέχτη με την πρώτη της εντός έδρας νίκη επί της ομάδας του Ρότερνταμ από το 2006, ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά την απόφαση του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχκορστ να αφήσει εκτός ενδεκάδας πρώτη φορά φέτος τον πιο δημιουργικό του παίκτη, Μπερχάους, είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, απειλώντας με Λάρσον, Φαν Πέρσικ, Τόορνστρα, Γιόργκενσεν και Φιλένα. Οι γηπεδούχοι όμως προηγήθηκαν με τη μοναδική τους τελική στο α’ μέρος, ένα όμορφο απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Εμάνουελσον στο 33′.

Στο β’ η Ουτρέχτη ξεκίνησε πολύ δυνατά και μετά από χαμένες ευκαιρίες των Κλάιμπερ και Κερκ, έκανε το 2-0 όταν ο τερματοφύλακας Φερμίρ έκανε λάθος πάσα στο 60′, ο Μπαεμπέκ βρήκε στην περιοχή τον Φαν Ντε Στρέικ και αυτός δεν αστόχησε.

Ο Φαν Μπρόνχορστ έριξε αμέσως στη μάχη τον Μπερχάους και ο Ολλανδός εξτρέμ στο 64′ μπήκε από δεξιά, η μπάλα μέσω Φιλένα έφτασε στην μικρή περιοχή και τον Λάρσον που μείωσε το σκορ.  Στο 75′, η Φέγενορντ κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Λάρσον σούταρε έξω από την περιοχή, ο Γένσεν απόκρουσε ασταθώς και ο Φαν Πέρσι από κοντά έκανε το 2-2 με το κεφάλι.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φιλένα δεν μπόρεσε να κάνει το 3-2 για την Φέγενορντ και τελικά το έκανε δύο λεπτά αργότερα η Ουτρέχτη, όταν σε φάση διαρκείας ο Μπαζούρ σούταρε στο δοκάρι και ο σέντερ μπακ Λέτσερτ από κοντά πήρε το «ριμπάουντ» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με κοντινή κεφαλιά.

Στο άλλο απογευματινό ματς, η Ζβόλε νίκησε 3-0 την Έμεν εντός έδρας με γκολ των Φαν Κρόι (3′) και Τάι (45′).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ (Αντφοκάατ, 4-1-2-1-2):
Γένσεν – Κλάιμπερ, Λέτσερτ, Γιάνσεν, Γκαβορί – Φαν Όφερεϊμ – Μπαζούρ, Εμάνουελσον (79′ Στρίντερ) – Φαν Ντε Στρέικ – Μπαεμπέκ (76′ Κράμερ), Κερκ (88′ Φέινεμα).
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Φαν Μπρόνκχορστ, 4-3-3): Φερμίρ – Μαρτίνα, Μποτεγκίν (63′ Μπερχάους), Φαν Μπέικ, Χαπς – Κλάσι (82′ Αγιούμπ), Φαν Πέρσι, Φιλένα – Τόορνστρα (88′ Κοκτσού), Λάρσον, Γιόργκενσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.