Νίκη Europa η Φέγενορντ (video)

Η Φέγενορντ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε της Χέρακλες με 2-1 με δύο γκολ του Μπέργκχάους και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την Άλκμααρ στη "μάχη" για την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στο Europa League.

Στο Ντε Κάιπ η Φέγενορντ γνωρίζοντας πως νωρίτερα η Άλκμααρ είχε χάσει εντός έδρας από την Ντεν Χάαγκ, ήθελε τη νίκη απέναντι στην Χέρακλες για να εδραιωθεί στην τρίτη θέση. 

Σε όλο το πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Φαν Μπρόκχορστ ήταν εντυπωσιακή αλλά κατάφερε να προηγηθεί μόλις με 1-0 χάρη στο δέκατο φετινό γκολ του Μπέργκχάους στο 33ο λεπτό κι ενώ μέχρι εκείνο το λεπτό ο τερματοφύλακας της Χέρακλες, Μπλάσβιτς, ήταν ανίκητος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φέγενορντ μπήκε πολύ χαλαρά και το πλήρωσε μόλις στο 47ο λεπτό, όταν ο Πέτερσον (μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ) έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και έβγαλε την ασίστ για τον Ντροστ που ισοφάρισε. Στο 58′ ο Πέτερσον αντικαταστάθηκε και αντέδρασε άσχημα στον πάγκο.

Σα να μην έφτανε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, στο 65′ ο Γιόργκενσεν κλώτσησε εκτός φάσης τον Μπρόικερς και αποβλήθηκε σωστά από τον διαιτητή Κάμπχάους. Η Φέγενορντ σα να ξύπνησε, το ματς άνοιξε και χάθηκαν σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρθωθεν. 

Για να φτάσουμε στο 81′ όταν σε ένα κόρνερ του Μπέργκχάους, ο Ρόσμαν τράβηξε τον Μποτέγκιν μες την περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μπέργκχάους ευστόχησε, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και εντέκατο στο πρωτάθλημα κάνοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μολονότι δύο λεπτά μετά ο Νταλμάου έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.