Λυτρωτής Χούντελααρ! (video)

Με ένα γκολ του Κλαας Γιαν Χούντελααρ ο Άγιαξ πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Χρόνινχεν με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα τίτλου στην Eredivisie.

Ο Άγιαξ ήξερε ότι έδινε το Σάββατο το πιο δύκολο από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα στην έδρα της Χρόνινχεν. Η σκληροτράχηλη ομάδα του Μπάους έβαλε δύσκολα στον, “κουρασμένο” από την επική πρόκριση επί της Γιουβέντους, Άγιαξ.

Κι αφού ατύχησε στην πρώτη ευκαιρία με τον Ντε Λιχτ να έχει δοκάρι στο 7ο λεπτό, εν συνεχεία έχασε πολλές μονομαχίες, δυσκολεύτηκε να βγάλει συνεργασίες και το παιχνίδι κινήθηκε σε πολύ χαμηλό ρυθμό, εκεί που το ήθελαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κυνηγούν την 7η θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε ακόμα πιο σκληρό και οι ευκαιρίες έρχονταν με το σταγονόμετρο. Ο Τεν Χαχ αποφάσισε να ρίξει στο ματς τον Χούντελααρ και δικαιώθηκε. Η “σημαία” του Άγιαξ μπήκε και έπαιξε “ξύλο” με τους αμυντικούς της Χρόνινχεν και στο 79′ σε μία με τον Τσαμπότ εντός περιοχής νίκησε στην πάλη και εκτέλεσε τον Παντ για το 0-1 φτάνοντας και τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Χούντελααρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα χρήση αγκώνα σε διεκδικήσιμη μπάλα. Στο γκολ είχε δει κίτρινη κάρτα καθώς στον πανηγυρισμό του είχε βγάλει τη φανέλα. Έτσι τα τελευταία λεπτά κύλησαν με άγχος αλλά ο Άγιαξ διαχειρίστηκε καλά το ματς κρατώντας την πολυπόθητη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε άλλο απογευματινό ματς, η Έμεν επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Ουτρέχτης (30′ Ντε Λέου, 40′ Φέιντορπ) και αναρριχήθηκε προσωρινά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην έβδομη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.