Σταυρόπουλος: «Ψάχνω αντίπαλο, με όποιον έχω παίξει τα… μαζεύει» (vid)

Το μήνυμα του άσου του Πανιωνίου για το FIFA, το... ταπεραμέντο του σε αυτό, τα πλέι άουτ στη Super League 1 και η συμβουλή του Λεωνίδα Βόκολου.

Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος ήταν καλεσμένος των Αποστόλη Λάμπου και Μάκη Τογανίδη στην τελευταία εκπομπή των ePlayoff2020, για το γεγονός πως δεν έχει αντίπαλο στο FIFA.

Μεταξύ άλλων μίλησε:

Για το αν έχει αντίπαλο στο FIFA: «Ψάχνω αντίπαλο, με όποιον έχω παίξει τα… μαζεύει τα γκολ. Διασκεδάζω να παίζω με τον Σαραμαντά. Πολλές φορές τα παρατάει στη μέση».

Για το… ταπεραμέντο του στο FIFA: «Έχω καταστρέψει πολλά χειριστήρια στο παρελθόν. Πλέον έχω ηρεμήσει. Μου αρέσει να παίζω με παρέα και όχι τόσο online. Έχουμε παίξει 2vs2 στις τρεις νίκες, πέρυσι στον Πανιώνιο. Περιττό να σου πω ποιος κέρδισε…»

Για τα πλέι άουτ: «Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι άουτ, με τα… όπλα στα χέρια. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν είναι απίθανο να γίνει γκέλα από Ξάνθη ή Παναιτωλικό και να μπούμε για τα καλά στο κόλπο της παραμονής»

Για την έλευση του Λεωνίδα Βόκολου και την καλύτερη συμβουλή του: «Δεν πρέπει να τα παρατάς με τίποτα και να μάχεσαι μέχρι τέλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.