Βαγγέλης ο αντικαταστάτης του Γιαννούλη

Είτε παίξει ο Οικονόμου είτε ο Νάστος στον τελικό, το σίγουρο είναι ότι ο αντικαστάτης του Γιαννούλη θα λέγεται Βαγγέλης. Οι λύσεις του Δώνη.

Είτε παίξει ο Οικονόμου είτε ο Νάστος στον τελικό, το σίγουρο είναι ότι ο αντικαστάτης του Γιαννούλη θα λέγεται Βαγγέλης. Οι λύσεις του Δώνη.

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το novasports.gr από χθες το απόγευμα ο Κώστας Γιαννούλης δεν κατάφερε να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τον τελικό με αποτέλεσμα ο τεχνικός των Περιστεριωτών να σκέφτεται τς λύσεις που έχει στα χέρια του.

Ως πιο ορθολογική επιλογή φαίνεται αυτή του Βαγγέλη Οικονόμου, που είναι φύσει αριστερός μπακ και όποτε έχει αγωνιστεί φέτος έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να αφομοιωθεί στην υπόλοιπη ομάδα. Έχει πετύχει ένα γκολ και γενικά από τακτικής άποψης έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον Κώστα Γιαννούλη.

Από την άλλη ο Δώνης έχει και την επιλογή του Νάστου ο οποίος παρότι δεξιοπόδαρος έχει αγωνιστεί αρκετές φορές ως αριστερός μπακ ιδιαίτερα την περσινή περίοδο. ο Νάστος έχει περισσότερη εμπειρία και γενικότερα εκτός από στοιχεία μπακ έχει και στοιχεία στόπερ. Δεν έχει όμως το αριστερό πόδι γεγονός που θα δυσκολεύει την ανάπτυξη την ομάδα από τις πτέρυγες ιδιαίτερα αν προτιμηθεί το 4-4-2 στην ευθεία. Όπως και να’ χει στις επόμενες προπονήσεις ο τεχνικός των κυανόλευκων θα πάρει την απόφαση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.